Hoogleraar (met pensioen) Paul Cliteur is blij met de kritiek van Marianne Zwagerman op de EU. Zij heeft deze week gezegd dat de EU een digitale controlestaat wil oprichten. Cliteur is het daarmee eens. Maar, zegt hij ook, waarom gaat Zwagerman niet verder door hardop te zeggen welke partij deze kritiek het beste verwoordt in de politiek?
Zwagerman heeft haar nieuwe functie bij de NPO gebruikt om hard uit te halen naar de EU. De eurofielen willen, zei deze podcaster en opiniemaakster op NPO Radio 1, een digitale controlestaat oprichten die zijn weerga niet kent. Sterker nog, niet alleen willen ze iedereen digitaal controleren, ze willen ook nog eens gewoon vlees afschaffen, de boerenstand vernietigen, en de bevolking dwingen nep-kweekvlees te eten.
Professor emeritus Paul Cliteur is het daarmee eens. Hij vindt het ook belangrijk dat Zwagerman daar de conclusie aan verbindt dat mensen in juni ECHT moeten gaan STEMMEN bij de Europese Parlementsverkiezingen. Maar, gaat Cliteur verder, op welke partij moeten mensen stemmen als ze de Europese controlestaat in de kiem willen smoren?

Oké, ik begrijp Marianne Zwagerman, goede ideeën. Ook goed advies om te gaan stemmen. Maar waar moet ik nu op stemmen om die ideeën van Marianne steun te geven? Welke partij vindt zij zelf dat het beste haar ideeën in politiek beleid vertaalt? dagelijksestandaard.nl/media/marianne…

FVD

Een goede vraag van Cliteur. Het antwoord laat zich raden. Zwagerman staat bekend als BBB-stemmer. Dat zal ook dit keer weer de partij zijn waar ze op stemt. Maar dat is wel een beetje apart. Want BBB heeft inderdaad wel wat kritiek op het Europese project, maar de kritiek is ‘in de nuances.’ Het is een ‘laten we de EU van binnenuit hervormen’ kritiek. Niet een kritiek die erop gericht is de EU écht te bestrijden.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die dictatoriale EU. Wij staan pal voor onze VRIJHEID. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU en haar controlestaat elke dag weer te bestrijden!

Als iemand je tot slaaf wil maken, als iemand een dictatuur wil oprichten, als iemand een controlestaat wil oprichten kun je niet met zo’n persoon overleggen over hoe ver die controlestaat dan moet gaan. “Een beetje minder dictatuur graag, een onsje minder!” Dat is waar de houding van BBB op neerkomt. Natuurlijk weten we allemaal ook dat als dit eenmaal begint, dat het dan in de loop van de tijd heus eindigt op de plek waar de eurofielen willen. Stapje na stapje na stapje.

De enige manier om de Europese controlestaat echt tegen te houden is door het project te beëindigen. En er is maar één partij die dat wil: FVD. Ralf Dekker is lijsttrekker voor FVD in de Europese Verkiezingen. Hij gaat daar naartoe om een luis in de pels te zijn, om te pleiten voor Nexit, en om de dictaturisering van de EU elke dag weer te exposen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *