Oostduinkerke/Koksijde/Tielt

De hulpdiensten rukten zondagmorgen uit richting Sunparks Oostduinkerke. Daar werd een 53-jarige man uit een waterloop gehaald, maar alle hulp kwam te laat.

Thijs Pattyn

Brandweer Westhoek werd zondagochtend rond 8 uur opgeroepen voor een redding te water in Oostduinkerke, een deelgemeente van Koksijde. Er was melding gemaakt van een lichaam in een vijver op het domein van vakantiepark Sunparks langs de Polderstraat. (Lees verder onder de foto)

© Thijs Pattyn

“Het gaat om een waterloop, wellicht een gracht, die uitgeeft op de vijver waarrond de vakantiehuisjes van Sunparks gelegen zijn”, zegt Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche (Lijst Burgemeester). “Ik vernam dat er afgelopen nacht een feestje was in een van de vakantiehuisjes.” (Lees verder onder de foto)

© Thijs Pattyn

Het lichaam werd uit het water gehaald. De persoon bleek overleden. Het parket stelde een wetsdokter aan om de omstandigheden van het overlijden te onderzoeken. Het gaat om een 53-jarige man uit Tielt. De man zou op het domein van Sunparks onderweg geweest zijn met de fiets. Hoe hij in het water terechtkwam, is voorlopig niet duidelijk.

© Thijs Pattyn

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *