Foto: Gideon van Meijeren (Videostill YouTube/Cafe Weltschmerz)

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Het gaat om de meest gruwelijke martelingen, maar het wordt totaal niet serieus genomen. We hebben het hier over georganiseerd sadistisch ritueel misbruik.

In Nederland zijn georganiseerde netwerken actief, die op de meest gruwelijke wijze kinderen verkrachten en martelen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/onthullingen-over-georganiseerd-sadistisch-ritueel-kindermisbruik-dit-zou-alle-alarmbellen-moeten-laten-afgaan-1.png

Het is een misdaad die zo onvoorstelbaar is. Hier zouden alle alarmbellen van af moeten gaan, zei Pieter Stuurman in de studio van Café Weltschmerz tegen Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren. Stuurman las een aantal getuigenissen van slachtoffers en kreeg er de rillingen van.

Misschien nog wel verontrustender

De slachtoffers beweren dat hooggeplaatsten uit vele lagen van de maatschappij – vanuit de rechterlijke macht, de financiële wereld, het bankwezen, maar ook politie en justitie, en topambtenaren van het ministerie van Justitie – hierbij betrokken zijn.

Van Meijeren stelde minister Yesilgöz van Justitie een aantal zeer concrete vragen, maar ze heeft er niet één beantwoord. Ze beschuldigde hem van het verspreiden van ‘complottheorieën’. Yesilgöz beweerde bovendien dat alle slachtoffers liegen.

Er is een onwil of zelfs een weerstand tegen het bekend worden van wat hier werkelijk speelt, merkte Stuurman op. “Dat is misschien nog wel verontrustender. Kennelijk zijn er machten die het voor elkaar krijgen om een hele Kamer te instrueren dit niet verder te onderzoeken.”

Criminele staat

Dat wekt het vermoeden dat er hele machtige mensen zijn die hele kwaadaardige dingen doen, maar ook bij machte zijn om de politiek, en ook de media, naar hun hand te zetten, aldus Stuurman. “Een staat die dit soort criminaliteit beschermt is een criminele staat.”

“Het is te walgelijk voor woorden,” reageerde Van Meijeren. Hij noemt het een grof schandaal dat de aard en omvang hiervan nog steeds niet onafhankelijk onderzocht zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *