Dat er in Nederland met twee maten gemeten wordt weten we al heel lang. Maar het Openbaar Ministerie maakt het nu wel héél erg. De justitie-mannetjes en vrouwtjes hebben namelijk besloten dat uitspraken van PvdA-leider Frans Timmermans over alles doen om Wilders uit het Torentje te houden “niet strafbaar” zijn. Dit terwijl een blinde nog ziet dat hij daar duidelijk ook geweld mee bedoelt (hoewel hij dat heel geniepig daarna ontkende).
Op het partijcongres van GroenLinks-PvdA zei Timmermans “niets (te zullen) nalaten” om Wilders uit de regeringscoalitie te houden. Mensen met een beetje historische kennis weten: dat is een uitspraak die te vergelijken is met die van Paul Rosenmoller twintig jaar geleden over Pim Fortuyn. Die zei toen dat hij hoopte dat Fortuyn zou bloeden en dat dit bloeden niet zou ophouden tot na de verkiezingen. Enkele dagen later nam GroenLinks-radicaal Volkert van der Graaf het heft in handen en schoot hij Fortuyn dood.
Maar het OM zegt nu dat die uitspraak van Timmermans niet strafbaar is. Er is volgens het OM namelijk geen reden om aan te nemen dat hij hier “ook geweld” mee bedoelde. Welnee, “niets nalaten” betekent democratisch. Qua verkiezingen. Door lief en aardig te spelen. “Niets nalaten” betekent heus niet “op elke mogelijke manier.” Nope.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we Frans Timmermans en de zijnen ELKE DAG, op ELKE mogelijke manier. Nou ja, anders dan die links-radicalen doen wij dat natuurlijk op elke mogelijke vreedzame manier. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Het kartel wil ons namelijk slopen. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons links engnekken als Timmermans elke dag weer (vreedzaam) te bestrijden!

Triest, natuurlijk. Maar wat dit nog veel sneuer en enger maakt is dat dit nieuws komt op 6 mei. Dat is dus op de dag dat Fortuyn twintig jaar geleden vermoord werd. Niet een dag eerder, niet een dag later. Niet een week eerder, niet een week later. Nee, precies op die dag.

Vandaag herdenken we een groot man.

Pim Fortuyn

Op 6 mei 2002 vermoord door de links-extremistische Volkert van der Graaf op het Mediapark in Hilversum.

#PimFortuyn

Zal het toeval zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *