Foto: Unsplas/BBC Creative

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Vanavond gaat Guido Sanen inspreken in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Discussiepunt is het weigeren van niet-gevaccineerde kinderen door kinderdagverblijf Limoezine in de gemeente.

Sanen is opgeleid tot verpleegkundige en heeft een aantal jaren gewerkt in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg. Later richtte hij een praktijk voor natuurgeneeskunde op.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/medische-held-staat-op-tegen-discriminatie-van-niet-gevaccineerde-kinderen-in-bergen-op-zoom-1.png

Hij heeft een melding gemaakt bij de politie inzake discriminatie, maar kreeg het advies om geen aangifte te doen. Het College voor de Rechten van de Mens heeft een wachttijd van 10 tot 12 maanden, kreeg hij te horen.

Vaccinatieschade

De kranten hebben zijn bericht niet opgepakt en de gemeente Bergen op Zoom heeft, ondanks meerdere pogingen, niet gereageerd op zijn vraag hoe zij in deze kwestie staat en of zij handhavend wil optreden.

“Dus ik ga mijn standpunten publiekelijk bekendmaken,” schrijft Sanen op sociale media. “Ik ga onder andere spreken over vaccinatieschade die ik wekelijks tegenkom binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde.”

“Een gevoelig onderwerp dat in de wetenschap, politiek en media hardnekkig wordt ontkend,” voegt hij toe.

Medische held

De bijeenkomst is hier live te volgen en ook later terug te zien. Je kunt ook aanwezig zijn op de publieke tribune in de Raadzaal van het Oude Stadhuis aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Aanvang 19.30 uur.

Sanen kan rekenen op veel steun. Zo noemt Mordechaï Krispijn hem een ‘medische held’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *