Het lijkt wel alsof de medische wereld nooit tevreden is. Terwijl Nederland worstelt met een reeks van maatschappelijke problemen—van economische rampspoed tot massa-immigratie—blijven onze zogenaamde gezondheidsexperts zich obsessief focussen op één ding: vaccinaties. De vaccinatiegraad daalt, en dat is volgens hen reden voor groot alarm. Een nieuwe campagne, ironisch ‘Beneden Peil’ genoemd, moet iedereen weer in het gareel krijgen. Maar is deze ophef werkelijk nodig, of is het weer een voorbeeld van hoe ver de tentakels van de medische bureaucratie reiken?
Artsen, gesteund door het RIVM en allerlei patiëntenorganisaties, claimen dat een hogere vaccinatiegraad noodzakelijk is om gevaarlijke ziektes buiten de deur te houden. Zij schetsen een doemscenario waarin onschuldige kinderen en onwetende volwassenen slachtoffer worden van ziektes zoals kinkhoest en mazelen—ziektes die inderdaad serieus zijn, maar waarbij de gevaren wellicht overdreven worden om een agenda door te drukken.
Jeugdarts Caroline Schouten beweert dagelijks te vechten tegen een muur van weerstand bij ouders die twijfelen aan het nut van vaccineren. De medische wereld presenteert deze ouders als onwetend en gevaarlijk, beïnvloed door influencers en complotdenkers. Maar is het niet juist een teken van een gezonde democratische samenleving dat mensen vraagtekens plaatsen bij overheidsbeleid? Moeten we niet trots zijn op een bevolking die kritisch durft te zijn, die niet klakkeloos autoriteiten volgt?

De realiteit is dat de medische elite, in hun ivoren torens, gefrustreerd raakt omdat ze niet langer de absolute controle heeft over het volksgezondheidsbeleid. Door angst te zaaien met verhalen over uitbraken en sterfgevallen, proberen ze hun greep op de samenleving te verstevigen. Het vertrouwen in vaccinaties mag dan dalen, maar misschien is dat wel een logisch gevolg van een bevolking die steeds autonomer denkt. Ook hebben de Coronavaccinaties het vertrouwen in het vaccineren niet geholpen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Deze nieuwe campagne is waarschijnlijk weer een poging om het individuele recht op zelfbeschikking te ondermijnen, verpakt in een mantel van zorgzaamheid. Terwijl echte problemen onze aandacht vereisen, blijven we hangen in eindeloze discussies over vaccinatiegraden. Laten we ons niet blindstaren op de hysterie van een elite die vooral zichzelf probeert te beschermen. Met dat gelul: ”Vaccineren doe je voor de ander!” Wat natuurlijk onzin is je vaccineert je voor jezelf. Nederlanders zijn slim en bedachtzaam genoeg om zelf te beslissen wat het beste voor hen is. Misschien is het tijd dat onze gezondheidsexperts dat gaan respecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *