Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De ouders van verslaggeefster Anna Dijk hebben spijt dat ze hun dochter niet hebben laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker. En dat is nieuws.

Dijk schrijft in een artikel, dat onder meer door de regionale nieuwssite de Stentor is gepubliceerd, dat mensen op haar middelbare school wel eens praatten over ‘big pharma’, de ‘complottheorie’ dat de farmaceutische industrie het eigen belang laat prevaleren boven het algemeen belang.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/medialeugens-doorprikt-het-niveau-van-de-stentor-steeds-beroerder-1.png

Toen ze in 2009 op de middelbare school zat, startte de overheid met een vaccinatiecampagne voor de HPV-prik tegen baarmoederhalskanker.

Steeds beroerder

De verslaggeefster citeert de website van het rijksvaccinatieprogramma: ‘Er zijn in ruim 10 jaar nooit ernstige, blijvende bijwerkingen van de vaccinatie gevonden, ook niet in andere landen’.

Data-analist Wouter Aukema wist niet wat hij las. “Het niveau van de Stentor: steeds beroerder,” verzucht hij.

390 overlijdens

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) toont ruim 10.000 serieuze meldingen (80 procent uit de EU), waarvan 390 overlijdens. Door het HPV-vaccin. Denk daarbij aan hersendood, plotse hartdood, foetale sterfte en plotseling overlijden.

Aukema richt zich tot de Stentor: “Kunt u zich – met deze feiten op basis van officiële overheidsdata – voorstellen dat ik uw medewerker Anna Dijk juist feliciteer met haar besluit zich niet te laten injecteren met deze rommel?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *