Een robotfoto van de verdachte en de plek waar het gebeurd is.© Federale politie

EEKLO

De politie is op zoek naar een man die een minderjarige verkracht heeft op 23 maart 2023 in de bosjes naast het Melkerijpad in Eeklo. Er waren nog drie andere mannen aanwezig tijdens de feiten.

Laura Moens

De vier mannen namen op 23 maart 2023 bus 58 in Gent richting Eeklo. Ze stapten vermoedelijk op aan bushalte Gent Zuid, of bij een van de haltes tussen Gent Zuid en Gent Sint-Jacobs.

Ze stapten om 17.28 uur af aan de halte Eeklo Station en volgden het minderjarig slachtoffer dan via het Melkerijpad richting Kerkstraat/Roze. In de bosjes naast het pad heeft één van de vier mannen het slachtoffer dan verkracht.

Robotfoto

Er werd een robotfoto gemaakt van de verdachte die het slachtoffer heeft verkracht. Het zou gaan om een man van ongeveer 1,90 meter groot. Hij heeft uitpuilende ogen en wallen en op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte vest van het merk Adidas. Hij had ook witte sneakers met blauwe strepen aan van Adidas en een skinny jeansbroek.

De tweede verdachte is een man van ongeveer 1,75 meter groot met bruine ogen, kort, licht krullend bruin haar. Hij droeg een zwarte broek en witte sneakers van het merk Nike. De derde verdachte is 1,70 meter groot en heeft blauwe ogen. De vierde is ook 1,70 meter groot met zwart haar en een bril.

De vier mannen zijn allemaal tussen de 20 en 35 jaar oud en spraken Nederlands.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *