De grootste loser in de Tweede Kamer, Laurens Dassen, is op X heel boos geworden op Geert Wilders. Wilders wil namelijk dat de EU zich inzet voor minder, minder, minder immigratie. Dassen vindt dat heel vervelend. De omvolking moet immers ten koste van alles plaatsvinden. En snel een beetje!
“Geen klimaat, woke, of ander links-liberaal gezeur. Maar MINDER ASIEL EN IMMIGRATIE. Nederland gaat kapot aan de asieltsunami . Nederlanders weer op 1! Stem PVV op 6 juni!” aldus Wilders vandaag op X.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Het is duidelijk dat dit het motto wordt van de PVV voor bij de Europese Parlementsverkiezingen 2024. Die vinden plaats in juni en zijn mogelijk – afhankelijk van de uitslag – bijzonder belangwekkend voor de toekomst van de EU. De populistische partijen staan namelijk op flinke winst. Al die partijen willen minder, minder, minder Brussel… en ze willen een einde aan de oorlog in Oekraïne. Oh ja, en ze willen natuurlijk ook op Europees niveau iets doen aan de torenhoge immigratie.

Het zal niemand verbazen dat Laurens Dassen hier helemaal niet bij mee is. De leider van Volt reageert dan ook als een wesp gestoken op de tweet van Wilders.
“De ‘ieder voor zich’ wereld van Wilders zal ons arm en onveilig maken,” schrijft de gekochte Soros-marionet op X. “Om Nederland in de 21e sterk te maken werk je juist samen met andere Europeanen. Economie, klimaat, migratie, de oorlog op ons continent (!) – Europees aanpakken. Daar ligt de toekomst.”

De ‘ieder voor zich’ wereld van Wilders zal ons arm en onveilig maken.

Om Nederland in de 21e eeuw sterk te maken werk je juist samen met andere Europeanen. Economie, klimaat, migratie, de oorlog op ons continent (!) — Europees aanpakken. Daar ligt de toekomst.

Geen klimaat, woke, of ander links-liberaal gezeur.

Maar MINDER ASIEL EN IMMIGRATIE

Nederland gaat kapot aan de asieltsunami

Nederlanders weer op 1!

Stem PVV op 6 juni!

#ep2024 #EP #StemPVV

Een normaal mens wordt natuurlijk heel erg moe van die wanstaltige Woke-gek van Volt. Nederlanders willen minder immigratie. Ze worden er moe van dat ze vervangen worden door buitenlanders die niets met onze cultuur hebben. Ze zien hun dorpen, wijken en steden veranderen. Veranderen op een manier die ze bijna in tranen doet uitbarsten omdat ze het gewoon niet meer herkennen en zich niet thuis kunnen voelen in eigen land.

Maar wat Dassen betreft is het heel erg wat Wilders bepleit. Want immigratie – met name de immigratie van kansloze kansenparels die de belastingbetaler alleen maar geld kosten – zou zogenaamd goed zijn voor de economie!

Wat is dit voor halvegare? En waarom wordt hij niet beschuldigd van landverraad?

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *