Foto: Krispijn en Van Middelkoop (Videostill X/Ongehoord Nederland TV)

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

ON!-verslaggever Jonathan Krispijn en zijn 21-jarige cameraman Elja van Middelkoop zijn zaterdag op het Museumplein aangevallen door pro-Palestijnse demonstranten. Die hielden een mars ter nagedachtenis van 76 jaar Nakba, ofwel catastrofe. Van Middelkoop kreeg een klap in zijn nek.

“Het zoveelste voorbeeld van links-fascistische terreur tegen ON!” reageert de omroep. Opmerkelijk genoeg gaf de politie Ongehoord Nederland de schuld: ‘Jullie laten de boel escaleren op deze manier’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/kijk-hoe-on-verslaggever-en-zijn-cameraman-worden-aangevallen-door-barbaren-politie-gaf-ons-de-schuld-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Bizarre middag

“De agressie is zo erg,” merkte Krispijn op. “Na vijf minuten werden we door barbaarse types weggejaagd. Wat een barbaren hebben we geïmporteerd door onder andere het Midden-Oosten zelf te destabiliseren. Europa is overgeleverd.”

Van Middelkoop spreekt van een ‘bizarre middag’ in Amsterdam. “Werkelijk vanuit het niks belaagd worden door deze groep barbaren, van een ‘demonstrant’ een aardige klap gekregen in mijn nek toen we weg probeerden te komen en van de politie de mededeling krijgen dat ik escalerend bezig was.”

Hoogste prioriteit

“Nou burgemeester Halsema, onze journalisten worden vandaag in uw stad aangevallen door barbaren. Dit heeft de hoogste prioriteit nemen we aan?” vraagt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

De pro-Palestijnse protesten zijn overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, waar ze worden gefinancierd door onder meer Soros en Rockefeller.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *