Zo, dat hakt erin! FVD is de strijd met het partijkartel KEIHARD aangegaan over de vraag: wat is een Nederlander? In een video die de partij online heeft gezet legt Freek Jansen uit aan Hugo de Jonge dat die de belangen van “de Nederlanders” moet dienen. Zijn antwoord? Een ieder die in ons land mag zijn is een Nederlander. Onafhankelijk van etniciteit, cultuur, taal en historie. FVD gaat daar nu LOS op in een controversieel maar spot-on filmpje.

Het filmpje begint met een scene – een clash – van een tijdje terug in de Tweede Kamer tussen FVD-Kamerlid Freek Jansen (die er nu tijdelijk tussenuit is) en ‘Minister van Wonen’ Hugo de Jonge (CDA). Jansen bijt De Jonge toe dat hijzelf alles in de Kamer doet voor het Nederlandse volk. Maar, zegt hij, als hij naar De Jonge luistert krijgt hij de indruk dat dit totaal niet geldt voor de CDA-bewindsman.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen.

“De minister is bezig met azc’s uit de hele wereld,” aldus Jansen. “Terwijl zijn taak zou moeten zijn opkomen voor de Nederlandse bevolking. De minister zegt: we moeten iets doen voor de asielzoekers. Nee, we moeten iets doen voor de Néderlanders. Hoe kan hij vanavond gaan slapen met het idee dat hij hier heeft staan pleiten tegen het belang van de Nederlanders?”

“Statushouders zijn Nederlanders,” was het antwoord van De Jonge daarop. “Die zijn hier gekomen met een rechtmatig besluit tot een vergunning hier in Nederland te blijven. Daarmee zijn het Nederlanders, waar ze ook vandaan zijn gekomen, waar ze ook geboren zijn, wat hun leven hiervoor ook is geweest. Vanaf het moment dat ze hun vergunning hebben gekregen zijn het Nederlanders.”

Bij FVD vinden ze dat knettergek. En om dat duidelijk te maken heeft de partij – op een manier die ongetwijfeld flink voor onrust zal zorgen bij de politiekcorrecten maar die juist toegejuicht zal worden door veel vaderlandslievende Nederlanders – vervolgens beelden in de video gezet van dat soort ‘Nederlanders’. Afrikaanse jongemannen op een boot. Vechtjassen uit het Midden-Oosten. Beelden van enorme aantallen ‘migranten’ uit het Midden-Oosten en Afrika.

De test die daarbij wordt gezet? “Nederlander word je niet. Dat bén je.” Bij die gevleugelde uitspraak zijn daarop beelden zichtbaar van autochtone Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen, van ouderwetse windmolens op het ouderwets mooie platteland, velden vol tulpen, en ook beelden van Nederlandse atleten als de wonderschone en bijzonder succesvolle Jutta Leerdam en onze eigen F1-held Max Verstappen. Ook zij er beelden van mooie schilderijen van historisch Nederlandse overwinningen, video’s van veldslagen die gewonnen werden door ons Nederlanders, en zo verder.

Kijk maar:

Het zijn van een Nederlander wordt door het kartel gezien als administratief concept. Eenieder die de grens passeert en een paspoort in ontvangst neemt, wordt beschouwd als ‘Nederlander’. Etniciteit, cultuur, taal en historie spelen geen rol in dit moderne wereldbeeld. #FVD

Het zijn keiharde uitspraken en beelden. Onnederlands, eigenlijk. Want hoewel de autochtonen die getoond worden de historische beelden die FVD laat zien inderdaad Nederlands tot en met zijn, is onze cultuur al een tijdlang ernstig verslapt. We vinden het Onnederlands om dit soort dingen hardop te zeggen en duidelijk te laten zien. We zijn van het pappen en nathouden.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen.

Let wel, dat was lang niet altijd zo. Ja, we waren een handelsnatie. Dat klopt. Maar als buitenlanders Nederland bezochten dan verbaasden ze zich er altijd eerst en vooral over dat Nederlanders zo verrekte direct waren – en meer dan bereid waren om mensen voor het hoofd te stoten met uitspraken die ze als beledigend ervoeren. Nederlanders zijn eigenlijk pas na de Tweede Wereldoorlog zwak, laf, en voorzichtig geworden. Daarvoor waren we echt wel chad.

Hoe dan ook, het filmpje van FVD is voor huidige termen heel hard, heel fel, en toch ook eigenlijk wel onnederlands. Natuurlijk is het inhoudelijk daarom niet minder waar, allemaal. We gaan zien wat de reacties hierop zijn! Want dat een bepaald deel van de goegemeente hierdoor getriggerd wordt MOET bijna wel zo zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *