Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Het coronatoegangsbewijs (CTB) werd voor het eerst in de zomer van 2021 ingevoerd, en vanaf 25 september dat jaar op een aantal plekken verplicht. Vanaf 6 november werd de verplichtstelling uitgebreid.

Op dat moment werd er ook gewerkt aan wetsvoorstellen over het coronatoegangsbewijs in het onderwijs en 2G, blijkt uit vrijgegeven Woo-stukken.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/hierom-wilde-terreurbestrijder-nctv-de-prikplicht-invoeren-in-nederland-ongelooflijk-1.png

2G is effectief een vaccinatieplicht, oftewel: we moeten van het testen af en iedereen prikken.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Het staat hier open en bloot

Ze durfden het uiteindelijk toch niet aan, merkte Willem Engel op in het Weekoverzicht. “Maar als we ze de kans hadden gegeven, zou Nederland absoluut een vaccinatieplicht gehad hebben. Daar was dat hele CTB om te doen geweest.”

“Het staat hier open en bloot, ze hebben alles gelogen,” aldus Engel. “Het had maar één doel.”

Met de prik zou een doorbraak worden geforceerd, stelt hij.

Nazipraktijken

Waarom wilde terreurbestrijder NCTV de prikplicht invoeren? Engel somt op: “Toegang tot het lichaam en einde aan het mensenrecht van onschendbaarheid van het lichaam en het recht op zelfbeschikking. Toegang tot jouw medische data. Gehoorzaamheidstraining. En controle over lichaam en geest ten behoeve van de intensieve menshouderij.”

“Ongelooflijk,” reageert moleculair bioloog Rogier Louwen. Makelaar Pim Gunzel voegt toe: “Dit zijn nazipraktijken van de NCTV. Onvergeeflijk en dat gaat ook niet gebeuren.”

IPCR

Data-analist Cees van den Bos wijst erop dat de NCTV zitting had in de IPCR (integrated political crisis response), waar de onderwerpen werden doorgenomen, zoals maatregelen en test- en vaccinatiebeleid.

De lidstaten kregen beperkt spreektijd en er moest flink gelobbyd worden voor de eigen standpunten. Vervolgens werd het geïmplementeerd, schrijft Van den Bos.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *