De Amerikaanse gouverneur Ron DeSantis, van de schitterende staat Florida, heeft een wet getekend die hem ongekend populair maakt onder Nederlanders die KLAAR zijn met de WOKE-oorlog tegen vlees. De wet maakt het namelijk illegaal om ‘vlees in een laboratorium te groeien.’ Met andere woorden, nepvlees mag daar niet. Imitatievlees mag niet. Fabrieksvlees mag niet. En vlees ‘gegroeid’ op onnatuurlijke wijze ook niet. FVD’er Pepijn van Houwelingen is er blij mee.

Enkele maanden geleden was DeSantis nog kanshebben voor de presidentsnominatie van de Republikeinse Partij. Sterker nog, een jaar of anderhalf geleden werd hij gezien als dé grote uitdager van Donald Trump. Helaas voor hem mocht dat niet lukken. Hij ging zelfs roemloos ten onder. Op zich had hij beter verdiend. DeSantis is namelijk een echte goede conservatieve gouverneur die het partijkartel sinds jaar en dag effectief bestrijdt in zijn staat. 

Dat bewijst hij nu maar weer eens door een wet te tekenen die een einde maakt aan “lab-grown meat” in zijn staat. Dit kunstmatige vlees, dat niet komt van gezonde dieren die een mooi leven hebben in de buitenwereld en daar natuurlijk, biologisch voedsel eten… maar uit een laboratorium wordt steeds meer gepusht door het World Economic Forum en de United Nations. Dat zijn machtige clubs die hele landen voor hun karretje spannen.

Maar DeSantis en zijn staat Florida dus niet.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen pleit al jaren voor gezond, natuurlijk vlees én tegen de idiote ‘innovatieve’ praktijken van globalisten. Op X maakt hij dan ook héél duidelijk dat hij bij-zon-der blij is dat DeSantis dit doet. “Mooi!” schrijft hij kort, gevolgd door een ‘box’ en een smiley face.

Mooi!👊🙂

BREAKING: Governor Ron DeSantis signs legislation to ban lab-grown meat in Florida.

Dit is een geweldig initiatief. De globalisten willen namelijk dat iedereen massaal overstapt op nepvlees of, als er iets van ‘vlees’ gegeten wordt, dan moet het ‘gegroeid’ zijn in een lab; nepvlees dus eigenlijk. Vlees dat als een soort van schimmel gegroeid is. Te ranzig voor woorden, maar zo is het wel.

Hoewel zo’n verbod er in Nederland echt niet komt met het partijkartel aan de macht hebben we hier óók heel mooie initiatieven. EerlijkEten, bijvoorbeeld. Dit is een initiatief van FVD’ers Thierry Baudet, Freek Jansen en Gideon van Meijeren. De bedoeling? Onze boeren helpen. Hun producten – vlees, maar ook groenten en dergelijke – zo, hop, direct van de boerderij naar de consument vervoeren.

EerlijkEten is een ongekend succes. Op dit moment zijn er meer dan 30 boerderijen bij aangesloten. De boeren laten al weten dat EerlijkEten ontzettend belangrijk voor ze is. Sterker nog, sommige boeren leveren nu aan EerlijkEten en niet meer aan grote winkels. Waarom niet? Omdat die winkels het te duur verkopen en het mixen met ranzig vlees uit verre oorden.

Ben jij nog niet lid van EerlijkEten? Breng daar dan vandaag nog verandering in. Schrijf je in. Probeer een doos en ontdek zelf dat echt vlees van echte dieren van echte boeren heerlijk is. Zéker als het uit Nederland komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *