Opvallend provinciaal transfernieuws Beukering, die onlangs JA21 verliet, heeft zich aangesloten bij Groep de Mos onder de nieuwe vlag ‘Hart voor Zuid-Holland‘. Deze beweging kan wel eens de broodnodige schokgolf zijn die het vastgeroeste provinciale bestuur nodig heeft.
Richard de Mos, de kracht achter de lokale ombudsmanpolitiek in Den Haag, krijgt nu steun van Beukering die met zijn ervaring en visie op ombudspolitiek de provinciale politiek wil transformeren. Deze vorm van politiek, waar de burger direct benaderbaar is en oplossingen centraal staan, heeft al bewezen in Den Haag een succes te zijn. Beukering wil deze aanpak nu inzetten om de hele provincie Zuid-Holland van dienst te zijn.

Artikel gaat verder onder de Nieuwsbrief-oproep: word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Eén van de meest prangende kwesties waar ‘Hart voor Zuid-Holland’ zich hard voor maakt, is het tegengaan van de doorgeslagen regelgeving rondom stikstof. Beukering en zijn partij zijn vastberaden om de ‘wurggreep’ van het huidige stikstofbeleid te breken. Dit beleid, zo stelt hij, smoort niet alleen onze boeren en tuinders, maar staat ook de broodnodige woningbouw in de weg. In plaats van mee te gaan in de ongebreidelde bevolkingsgroei, pleit Hart voor Zuid-Holland voor het bouwen specifiek voor de behoeften van Zuid-Hollanders.

Naast de agrarische en bouwsector wil de partij ook de infrastructuur en veiligheid in de provincie flink verbeteren. Beukering benadrukt dat “een goede bereikbaarheid cruciaal is voor onze economie.” Daarom streeft zijn partij naar het verbeteren van zowel de wegennet als de OV-verbindingen en het verhogen van de veiligheid door meer (wijk)agenten aan te stellen.

De reactie van Richard de Mos op de toevoeging van Beukering aan het team is niets minder dan enthousiast. “Dat Toine, met een schat aan ervaring, de Ombudspolitiek in de provincie Zuid-Holland gaat uitrollen is natuurlijk fantastisch,” verklaart hij. Deze ontwikkeling belooft een revolutie in de manier waarop politiek wordt bedreven in Zuid-Holland, weg van de ivoren toren en dicht bij de burger.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De stap van Beukering naar Hart voor Zuid-Holland is niet alleen een politieke, het is een signaal naar alle gevestigde partijen dat de tijd van zelfgenoegzaamheid voorbij is. De politiek in Zuid-Holland staat op de rand van een nieuwe era, een era waar de burger weer centraal staat en waar de politicus dient als ware ombudsman van het volk. Hart voor Zuid-Holland lijkt klaar om die belofte waar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *