Themabeeld.© Shutterstock

Een man die de uitslag van 18 sportwedstrijden correct wist te raden en daarmee 1,3 miljoen euro won, krijgt dat bedrag wellicht nooit te zien. Online gokbedrijf Betway wil het bedrag niet uitbetalen omdat de inzettingen ongeldig werden verklaard door een systeemfout. Het gokbedrijf heeft daarmee “mogelijk kwaadwillig gehandeld”, zo meldt De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Vandaag om 12:40

Stel je voor: je wint 1,3 miljoen euro en krijgt dat bedrag binnenkort op je rekening te zien. Het overkwam een Spaanse man onlangs nadat hij de uitslag van 18 sportwedstrijden correct wist te raden, al bleef zijn geluk niet lang duren. Plotseling bleek dat zijn inzetten ongeldig werden verklaard. Het lukte hem niet om contact op te nemen met gokbedrijf Betway, dus besloot hij naar de politie te trekken.

Volgens de politie zou er sprake zijn van een fout in het systeem bij Betway. “Verschillende gokspellen hadden de verkeerde odds waardoor spelers toegang kregen tot onjuiste prijzen. Weddenschappen konden buiten de toegestane tijd geplaatst worden, zelfs als de uitslag van een wedstrijd al bekend was”, klinkt het. Daarom besloot het bedrijf de servers te sluiten, en kreeg de man te zien dat zijn inzetten ongeldig werden verklaard. Al zijn winsten gingen namelijk verloren in het systeem. De zaak ligt nu bij de rechter.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *