Bij deze krachtige woorden plaatst hij een door AI gemaakte afbeelding van een vrolijk blank gezin. En ja hoor, je voelt de verontwaardiging van globalistisch Nederland al aankomen. Te weinig diversiteit, roepen ze dan. Terwijl iedereen met ogen in zijn hoofd kan zien dat een blank gezin nog steeds het dominante straatbeeld in Nederland vormt. Zo hoort het te zijn, zonder die multiculti flauwekul die ons wordt opgedrongen door de elite.

Wilders laat zien dat hij pal staat voor de gewone Nederlander, die zich zorgen maakt over de veiligheid van zijn gezin. Hij begrijpt dat de massale immigratie en de softe aanpak van de gevestigde partijen in de EU ons land onherkenbaar hebben veranderd. En dat is precies waarom hij pleit voor het strengste asielbeleid ooit. Geen gedoe meer, maar keiharde maatregelen om onze grenzen te bewaken en onze cultuur te beschermen.
3 gedachte over “Geert Wilders voert vandaag campagne op de Haagse Markt: “Stem PVV voor veiligheid en streng asielbeleid!”.”
 1. Historische grondslagen voor rechtsverbuiging in nazi-Duitsland
  ======================================================
  Thierack führte die ab Oktober 1942 monatlich erscheinenden „Richterbriefe“ ein. Außerdem führte er sogenannte Vorschauen und Nachschauen ein. Danach hatten die Oberlandesgerichtspräsidenten mindestens alle 14 Tage in Strafverfahren von öffentlichem Interesse vor der Entscheidung durch das Gericht mit der Staatsanwaltschaft und dem Landgerichtspräsidenten, der dies der zuständigen Strafkammer weiterzuleiten hatte, zu erörtern, wie zu urteilen war.

  Bij de politieks processen door Riek en Liek en camping Oranje gebeurt exact hetzelfde als onder de naziminister Thierack van Justitie in Duitsland. Gideon leek al bij voorbaat veroordeeld op grond van aanwijzing en regie door geweten loze rechtverbuigers als Dilan en Dick. Thans is het afwachten in welke richting deze fascistische trend zich verder voortzet!

  Tot zover deze vergelijking van feitelijke paralellen in twee perioden en twee verschillende landen!

 2. Overigens zou het OM er beter aan doen het zéér wel mogelijk evidente landverraad van Mark Rutte, Kaag en al die andere weffers te onderzoeken. Blijkbaar zijn ook de miljarden verduisterd onder deze verdachte ministers ook niet van belang voor het OM!

  De financiering van oorlogen en vaccinmoorden met een feitelijk bewezen biowapen zijn voor het OM, net
  zo min een stimulus tot in actie komen als ten tijde van WO II met de uitroeiing, uitsluiting en deportartie
  van joden en zigeuners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *