In het hart van de Nederlandse politiek woedt een strijd die niet alleen gaat over beleid of bestuur, maar over de ziel van ons land. Thierry Baudet heeft weer eens de woede van de politiek-correcte elite op zijn hals gehaald. Dit keer, omdat hij het gewaagd heeft zijn emoties te tonen in een wereld waar leugens vaak met fluwelen handschoenen worden aangepakt. Voor zijn terechte woede heeft Baudet vanmorgen online zijn excuses aangeboden. Laten we eerlijk wezen niemand zou het pikken om (indirect) voor landverrader uitgemaakt te worden.
Laten we even helder zijn: de uitbarsting van Baudet tegen Jesse Klaver was niet meer dan een menselijke reactie op een beschuldiging die niemand licht zou opvatten. Een beschuldiging van landverraad, dames en heren, is een beschuldiging die je niet zomaar in de mond neemt. Tenzij je Klaver bent, natuurlijk, die met zijn dromen van een Europese superstaat, waarin Nederland niets meer is dan een voetnoot, wel heel dichtbij die definitie komt.
De ironie kan bijna niemand ontgaan. Terwijl Baudet vecht voor de Nederlandse identiteit en onafhankelijkheid, proberen Klaver en zijn GroenLinks-PvdA kornuiten ons land uit te leveren aan Brussel. Wie zijn hier nu de echte landverraders? Het antwoord lijkt voor iedereen met een greintje gezond verstand duidelijk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.  

Het is tijd dat we ons realiseren dat de strijd die Baudet voert, onze strijd is. Hij staat op de bres voor onze cultuur, onze geschiedenis, en onze toekomst. Het feit dat hij zijn excuses heeft aangeboden voor zijn uitbarsting, toont aan dat hij groter is dan de platte politiek die vandaag de dag wordt bedreven. Maar laten we één ding niet vergeten: het was zijn passie voor Nederland die hem dreef tot die woorden. Tevens werd hij geraakt in zijn goede naam en eer. Niemand zal dit over zijn kant laten gaan met gezond verstand.

Replying to @thierrybaudet

Overigens zie ik nu dat de media schrijven dat ik “niet kwam opdagen” bij de Kamervoorzitter – maar ik heb Martin gisteravond direct laten weten dat ik ivm kickboxtraining niet kon op het voorgestelde tijdstip. We hebben toen even gebeld en vanochtend opnieuw – ik heb aangeboden…

Vervolgens komt Baudet op X terug op de aantijgingen uit de media: ”Overigens zie ik nu dat de media schrijven dat ik “niet kwam opdagen” bij de Kamervoorzitter – maar ik heb Martin (Bosma red.) gisteravond direct laten weten dat ik i.v.m. kickboxtraining niet kon op het voorgestelde tijdstip. We hebben toen even gebeld en vanochtend opnieuw – ik heb aangeboden later vandaag alsnog langs te komen maar het gesprek liep zodanig dat dat niet nodig bleek. Dus ook hier weer tendentieuze berichtgeving in de pers.” Dus van de schoffering van de Kamervoorzitter is geen sprake. Dus dat misverstand is ook weer uit de lucht.” Dus, aan de politieke elite en hun media-handlangers: ga je schamen. Het is jullie constante ondermijning van alles wat Nederlands is dat de ware bedreiging vormt voor ons land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *