© Shutterstock

Het was een geschenk uit de hemel. Na enkele jaren met veel tegenslag won de Britse Jennifer Gothard 10.000 pond – bijna 12.000 euro – met een kraslot van de loterij. Maar een dikke maand later heeft ze er nog geen cent van gezien.

Bron: TheSun

Vandaag om 13:45

“Het voelde zo goed, het idee dat ik eindelijk mijn leven weer op de rails zou krijgen”, zegt Jennifer Gothard uit het Britse Cleveleys. Meer dan een maand geleden kocht ze een kraslot van 3 pond. Een winnend lot, goed voor 10.000 pond (11.670 euro). Eindelijk was er een lichtpuntje in de lange donkere tunnel.

“Na een echtscheiding moest ik vanaf nul herbeginnen. Met schulden erbovenop”

Jennifer Gothard

Britse Lottowinnares

“Na een echtscheiding moest ik vanaf nul herbeginnen. Met schulden erbovenop”, zegt Jennifer Door jarenlang hard te werken was ze bijna helemaal financieel gezond. Nog een paar rekeningen moest ze betalen. Vandaar dat die 10.000 pond echt welkom was. “Dat zijn alle schulden weg en hou ik nog wat reserve over. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met de loterij om mijn winst op te eisen. Maar vijf weken later is dat nog altijd niet gelukt.”

“Geduld”

Het enige wat Jennifer te horen krijgt als ze weer eens belt, is dat ze geduld moet uitoefenen. Dat er nog wachtenden voor haar zijn die hun winst claimen. Ze begint nu zelfs de moed een beetje te verliezen en vraagt zich af of ze ooit nog wel zullen betalen. Want vroeger gebeurde dat direct.

Bij de loterij begrijpen ze de frustratie maar zwaaien ze met een nieuw spelreglement. “De uitbetalingsregels zijn gewijzigd, zodat prijzen tussen 500 en 50.000 pond niet langer bij postkantoren kunnen worden opgehaald. Dat kan enkel bij de hoofdzetel. En we zitten met grote achterstanden wat uitbetalingen betreft. We vragen mevrouw Gothard en al die andere winnaars die op hun centen wachten om nog even geduld te hebben. Ze zullen door ons gecontacteerd worden en krijgen zeker de centen waar ze recht op hebben.”

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *