Prinses Charlotte.© Kensington Palace

Enkele dagen geleden mocht de Britse prins Louis nog zes kaarsjes uitblazen, nu is oudere zus Charlotte het feestvarken. Naar aanleiding van haar negende verjaardag heeft Kensington Palace een nieuwe foto, gemaakt door mama Kate, gedeeld.

Vandaag om 12:06

Prinses Charlotte, na papa William en oudere broer George de derde in lijn voor de Britse troon, is de enige dochter van William en Kate. Ze werd op 2 mei 2015 geboren in het Londense St. Mary’s-ziekenhuis. “Gefeliciteerd met je negende verjaardag, prinses Charlotte”, zo schrijft het koningshuis bij de foto op sociale media. De foto werd, net zoals het beeld dat op 23 april werd gedeeld van de jarige prins Louis, opnieuw gemaakt door mama Kate.

Charlotte gaat momenteel naar de particuliere Lambrook School nabij Ascot in Berkshire en houdt volgens het paleis van dansen, vooral dan ballet en tapdansen. Ze heeft de reputatie “pittig” te zijn in vergelijking met haar oudere broer George. Mama Kate omschreef haar eerder als “diegene die de leiding heeft”.

Op 22 juli is het opnieuw feest in Kensington Palace: dan wordt prins George 11 jaar.

Photoshop

Ondanks het photoshop-schandaal, dat enkele weken geleden uitbrak toen prinses Kate een duidelijk bewerkte foto voor Moederdag deelde, lijkt het er dus op dat Kensington Palace niet zal breken met de traditie om een foto te delen op de verjaardag van de prinsen en de prinses.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *