De Derde Wereldoorlog is in de maak? De leider van China, Xi Jinping, heeft het Westen nu officieel gewaarschuwd aldus Telegramkanalen en X-kanalen. Als de NAVO militair ingrijpt tegen Rusland door dat land zelf aan te vallen zal China direct de kant van Rusland kiezen en zélf militair losgaan. Deze aankondiging verandert de balans van de macht significant – hoewel de Westerse media er natuurlijk weer over zwijgen. Volgens journalist Joost Niemoller betekent dit natuurlijk WO3. De Derde Wereldoorlog. Als het Westen zo gek is om Rusland aan te pakken, tenminste.
Een vertegenwoordiger van het Chinese ministerie van Defensie zou volgens Times Now News en het invloedrijke Telegram kanaal WW3.info hebben gezegd dat Beijing “klaar is om in te grijpen” als de Verenigde Staten óf de NAVO besluiten om Rusland aan te vallen. Het bericht van deze uitspraak komt op het moment dat de spanningen tussen Moskou en het Westen flink toenemen vanwege het nieuwe NAVO-lidmaatschap van Zweden én het besluit van Amerika om 10 regionale basissen neer te zetten in Noorwegen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we afhankelijk van de steun van onze lezers. Want wij berichten over zaken waar het KARTEL over wil ZWIJGEN. Daarom worden wij op elke mogelijke manier tegengewerkt. Vind jij ons geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe, al is het met een klein bedrag, en help ons het Echte Rechtse Patriottische Geluid te vertolken. Elke dag opnieuw!

“China is bereid om militair in te grijpen als de VS of NAVO besluiten om Rusland aan te vallen,” aldus de X- en Telegram-kanalen. Opvallend genoeg heeft de Russische president Vladimir Poetin eerder gezegd dat Rusland bereid is om nucleaire wapens in te zetten als Amerika troepen naar Oekraïne stuurt. Hij zei dat vlak voor de verkiezingen van 15-17 maart. Verkiezingen die hij op zijn gemak won.

“Behalve Joe Biden zijn er genoeg experts in Russisch-Amerikaanse relaties die voor strategische terughoudendheid,” aldus Poetin. “Dus ik denk niet dat het tot een grote clash komt, maar we zijn daar wél klaar voor [mocht het gebeuren].”

doneer dds
Het nieuws over de uitspraken van de vertegenwoordiger van China is overgenomen door het bekende X-account BRICSinfo, een account dat zich bezighoudt met de opbouw en groei van de BRICS-organisatie. Dat is een organisatie, in beginsel bestaande uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika maar tegenwoordig ook door heel veel andere landen, die de onderlinge handel en andersoortige relaties wil verbeteren.

JUST IN: China says they’re prepared to intervene militarily if United States or NATO attacks Russia.

De bekende Nederlandse journalist Joost Niemoller vat dit nieuws als volgt samen. “Xi Jinping houdt zich niet langer in: Wil je WO3? Dan krijg je WO3!”

Xi Jinping houdt zich niet langer in: Wil je WO3? Dan krijg je WO3!

Brekend: China laat officieel weten militair in te grijpen als de VS of de NAVO Rusland aanvallen.

JUST IN: China says they’re prepared to intervene militarily if United States or NATO attacks Russia.

Echt of niet?

Opvallend genoeg is hier weinig over terug te vinden op ‘de officiële kanalen.’ Wij hebben ons best gedaan om bevestiging te vinden die niet afhankelijk is van de genoemde berichtgeving van de Telegramkanalen maar hebben die bevestiging niet kunnen vinden. Dat is niet per sé heel veelzeggend, omdat het meeste Chinese nieuws niet opgepikt wordt door Westerse media.

Wel is het zo dat het Amerikaanse Newsweek op 4 februari van dit jaar al berichtte dat Chinese staatsmedia kort daarvoor had gewaarschuwd dat het beleid van de NAVO “in een Derde Wereldoorlog” kan gaan resulteren. Het nieuwe beleid van de NAVO is levensgevaarlijk, berichtten Chinese staatsmedia toen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we afhankelijk van de steun van onze lezers. Want wij berichten over zaken waar het KARTEL over wil ZWIJGEN. Daarom worden wij op elke mogelijke manier tegengewerkt. Vind jij ons geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe, al is het met een klein bedrag, en help ons het Echte Rechtse Patriottische Geluid te vertolken. Elke dag opnieuw!

“Dit strategische aanpassing door de NAVO kan op korte termijn de interne samenhang ervan versterken en blijven bijdragen aan zijn positie als ‘s werelds machtigste militaire kracht, geleid door de VS en het Westen. Echter, op de lange termijn kan dit leiden tot meer verdeeldheid en confrontaties wereldwijd, wat een diepgaande invloed kan hebben op internationale betrekkingen en de veiligheidsomgeving rond China,” zo verklaarde de Global Times van de Communistische Partij.

doneer dds

“Het gevaar van oorlog zal onvermijdelijk toenemen naarmate de NAVO voortgang boekt en wereldwijd uitbreidt, en degenen die worden beïnvloed, zullen niet beperkt blijven tot Azië.”

Buiten dat nieuws is er echter niets te vinden, zeker niet over deze specifieke ‘waarschuwing’ van China. Nogmaals, het betekent niet dat het niet is gebeurd, maar het betekent wél dat we een slag om de arm moeten houden – tot we het kunnen ontkennen óf tot we het 100% kunnen bevestigen.

Bij DDS zijn we afhankelijk van de steun van onze lezers. Want wij berichten over zaken waar het KARTEL over wil ZWIJGEN. Daarom worden wij op elke mogelijke manier tegengewerkt. Vind jij ons geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe, al is het met een klein bedrag, en help ons het Echte Rechtse Patriottische Geluid te vertolken. Elke dag opnieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *