Het toneelspel van de VVD, onder leiding van Dilan Yesilgöz, heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Gisteren zagen we hoe deze kartelpartij, die allang elke verbinding met de gewone Nederlander is verloren, zichzelf verder in de voet schoot. Geert Wilders, de onbetwiste winnaar van de recente verkiezingen, liep terecht weg bij een gesprek over asiel – een gesprek dat niet volgens zijn voorwaarden verliep. En terecht, want de PVV, gesteund door een massieve electorale mandaat, heeft elk recht om harde eisen te stellen, vooral als het gaat om de bescherming van onze grenzen en het bewaken van onze cultuur.

En wat doet Yesilgöz? Zij rent naar de veilige armen van de mainstream media, naar BEAU, om daar op lafhartige wijze Wilders en zijn partij te demoniseren. Met een schijnbaar bezorgde blik – die niemand meer gelooft – probeerde ze de Nederlandse kijker wijs te maken dat zij nog steeds aan het roer staat.

Een schouwspel dat zowel beschamend als doorzichtig was. Deze vertoning was niet meer dan een doorzichtige poging om de PVV te schaden, hopend dat ze bij een volgende verkiezing kunnen voorkomen dat Wilders nog groter wordt.

Laten we duidelijk zijn: dit is een strategie van een partij die bang is. Bang omdat ze weten dat hun dagen geteld zijn. Bang omdat een echte leider, iemand die zegt waar het op staat en de belangen van Nederlanders voorop stelt, hun politieke spelletjes blootlegt. Caroline van der Plas van de BBB begrijpt dit en steunt de actie van Wilders.

Zelfs Farid Azarkan merkt op dat er al weken wordt voorgesorteerd op nieuwe verkiezingen – een zeldzame keer dat ik het eens ben met een voormalige DENK-leider.

Er wordt al weken voorgesorteerd op verkiezingen . Bewaartweet.

PVV-leider Geert Wilders liep vanmiddag weg bij formatieonderhandelingen. @VVD-leider @DilanYesilgoz begrijpt het niet. ‘Ik weet niet waarom eerlijk gezegd. Ik denk als we door waren gegaan we er bij dat hoofdstuk uit hadden kunnen komen.’ #BEAU

Deze charade van Yesilgöz en de VVD is niets anders dan een laffe poging om de schuld van het falen van de formatiegesprekken in de schoenen van Wilders te schuiven. Maar de Nederlanders zijn niet dom. Ze zien door deze goedkope trucs heen. Ze eisen actie, geen acteurs.

Nee, de formatiegesprekken zijn niet geklapt. Ja, Wilders wilde vandaag verder praten. En dat is precies wat er vandaag dan ook gebeurde. Ondanks de neptranen van de VVD. Laat die partij maar sidderen. De toekomst is aan vaderlandslievende Nederlanders, niet aan VVD’ers.

Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *