Het is werkelijk bizar te noemen, maar het is goed misgegaan in Amsterdam op de UvA vannacht. Het ‘kamp’ van pro-Palestijnse ‘studenten’ (en anderen: op beelden zie je dat er honderd procent zeker mensen bij waren die niet aan de universiteit studeren) is totaal ontruimd door de politie. Dat ging echter niet heel rustig. Sterker nog, het was een grote puinhoop met ‘studenten’ die ronduit gewelddadig waren.
Om drie uur vannacht begon de politie aan het werk om het kamp op te breken. Dat ging met behulp van een shovel. Lokale nieuwszender AT5 was daarbij aanwezig en filmde alles. Op die beelden kan je zien dat de studenten hun best deden nieuwe barricades op te werpen, maar dat ging niet helemaal je van het. Sterker nog, na een minuut of twintig kon de ME doorbreken. Tenten werden gesloopt, demonstranten werden opgepakt.

De campus op Roeterseiland was sinds maandagmiddag bezet door pro-Palestinademonstranten. De studenten zetten tentjes op en riepen de UvA en de VU op om de samenwerkingen met Israël te stoppen.

De UvA vroeg de demonstranten om het terrein te verlaten, maar dit gebeurde niet.…

Uiteindelijk moesten 125 ‘studenten’ / demonstranten eraan geloven. Zij werden in bussen geladen en, hop, naar het politiebureau gebracht. Ongelooflijk genoeg zijn bijna alle ‘studenten’ weer vrij, trouwens. Slechts vier zitten nog steeds vast.

Geweld

Natuurlijk ging alles gepaard met geweld. De ‘demonstranten’ waren namelijk absoluut niet van plan om zich snel en gemakkelijk over te geven. Agenten werden bekogeld met bakstenen en zelfs met vuurwerk. Als gevolg hiervan heeft tenminste één agent gehoorschade opgelopen. Het demonstrerende tuig vond dat blijkbaar volkomen normaal.
Eerder in de avond gingen de ‘demonstranten’ los op andersdenkenden. Er waren een stuk of tien Israël-supporters die dachten: ‘Weet je wat slim is? Wij gaan met Israëlische vlaggen naar het kamp en proberen dan door te breken!’ Achterlijk, natuurlijk. Het gevolg? Ze werden helemaal in elkaar gehengst… en hun vlag werd afgepakt. Even later stonden de pro-Palestijnse hooligans trots te wapperen met die Israëlische vlag, die ze vervolgens in de fik zetten:

We hebben de aanval van pro Israël tuig afgeslagen en zetten hun vlag die we hebben afgepakt in de fik #UVA

Op andere beelden zien we hoe enkele van die andersdenkende studenten dan wel gewone burgers door de pro-Palestijnen in elkaar werden gehamerd. Dat ging met grof geweld. Opvallend genoeg stond de politie erbij… en keek die ernaar. Je zou denken dat die misschien hadden kunnen ingrijpen door misdadigers in te rekenen, maar niets is minder waar. Dat deden ze pas veel, veel, veel later in het midden van de nacht. Bizar.

Met stokken gewapende studenten en activisten vielen anderen studenten aan de Universiteit van Amsterdam aan.

Het loopt gewoon mis…En het gaat zover komen, dat men het niet meer in de hand heeft‼️
Foute foute boel ‼️

👇🏻‼️👇🏻🇳🇱👇🏻‼️👇🏻🇳🇱👇🏻‼️👇🏻🇳🇱👇🏻

Op sociale media beweren buitenlandse commentatoren dat de individuen die geslagen werden door de pro-Palestina ‘studenten’ (ze zien er niet uit als studenten) ‘Joods’ zijn. Er is echter geen enkele reden om dat te geloven. Ze dragen niets waardoor je zou denken dat dit het geval is, ook geen keppeltje. Het lijkt er eerder op dat dit pro-Israëlische autochtone studenten waren die klaar waren met de pro-Palestijnen demonstratie en op de één of andere manier dachten: ‘Weet je wat wij gaan doen? We gaan erop af en breken het kamp met zijn vijven wel even af.’

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor NEDERLAND. Niet voor de Palestijnen. En ook niet voor welke andere staat dan ook. Wij steunen Nederland, ons volk, onze cultuur, en onze tradities. Denk jij er net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor óns land, onze cultuur, ons volk, en onze tradities. En help ons op die manier elke dag weer te strijden tegen politieke correctheid én het woke-hersenvirus.
Het meest gestoorde van dit alles? Twee punten. Ten eerste zien we op videobeelden dat de pro-Palestijnen demonstranten Engels spraken. Dat is gek. Het zijn toch Nederlandse studenten, zogenaamd? Zijn dit dan voor een groot deel studenten uit andere landen die de boel verzieken op ónze universiteiten?

Het tweede punt? Die idiote lui zijn met elkaar aan het vechten en de boel aan het verstieren om iets dat duizenden kilometers verderop plaatsvindt. Hoe geschift is dat?! In Nederland hebben we onze eigen problemen. Maar waardoor laten zij zich leiden? Door iets dat in het Midden-Oosten plaatsvindt en dat eigenlijk geen enkele impact op óns zou moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *