Na weken van intensieve onderhandelingen is er een akkoord bereikt dat de stem van de burger serieus neemt en het land een broodnodige ruk naar rechts geeft. Dit akkoord markeert het begin van een nieuw tijdperk waarin het BBB-geluid luid en duidelijk doorklinkt. Dit akkoord is een triomf voor gezond verstand en de traditionele Nederlandse waarden die we al zo lang missen in Den Haag. Dit akkoord is mede vormgegeven door het gezonde boerenverstand van BBB. 

Eén van de meest opvallende overwinningen voor BBB is de halvering van het eigen risico in de zorg. Dit is een enorme opluchting voor velen die zich zorgen maakten over de torenhoge zorgkosten. Daarnaast wordt er jaarlijks 600 miljoen euro extra geïnvesteerd in de ouderenzorg. Dit laat zien dat BBB niet alleen praat over zorg, maar ook daadwerkelijk actie onderneemt om onze ouderen de zorg en waardigheid te geven die zij verdienen.

Het nieuwe, strengere asiel- en migratiebeleid is een duidelijke boodschap aan de wereld: Nederland is geen afvoerputje meer voor economische migranten en illegalen. Met de invoering van de Asielcrisiswet en het intrekken van de Spreidingswet worden de grenzen eindelijk bewaakt en gecontroleerd. Hiermee zet BBB hun politieke blunder in de senaat recht.

Bovendien wordt de verplichte warmtepomp afgeschaft, blijft de accijnsverlaging op brandstof in stand en keert de rode diesel terug voor boeren en loonwerkers. Je hoort klimaathysterici door de rentree van de rode diesel als een roedel wolven huilen in het bos van ellende. Dit laatste betekent voor de boer en loonwerker een besparing van 28 cent per liter diesel, een cruciale maatregel om onze agrarische sector te ondersteunen. De hernoeming van het ministerie naar Landbouw, Visserij, Voedselkwaliteit en Natuur (LVVN) is een erkenning van de essentiële rol die onze vissers spelen in de Nederlandse samenleving en economie BBB is hier zeer blij mee.

Caroline van der Plas verwoordde het perfect: “Het roer gaat in Nederland echt om. Wij zijn mega-trots op onze partij en iedereen die binnen onze partij heeft meegeholpen dit resultaat te bereiken.” Haar woorden resoneren met iedereen die genoeg heeft van de politieke spelletjes en de verwaarlozing van de noden van het platteland en de regio’s.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we heel KRITISCH op ELKE overheid. We staan pal voor onze cultuur, ons land en ons volk. Als een kabinet daar iets goeds mee doet zullen we ze prijzen, en als ze tekort schieten krijgen ze dat ook van ons te horen. Steun jij ons patriottische geluid? Steun ons dan actief! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit mooie geluid elke dag weer te vertolken!
De toekomst ziet er eindelijk rooskleurig uit voor Nederland. De kiezer heeft zich uitgesproken voor een centrumrechts kabinet, en dit akkoord doet daar recht aan. De tijd van laffe appeasement politiek en politieke spelletjes is voorbij. Met dit akkoord heeft BBB laten zien dat ze niet alleen praat, maar ook levert. Nederland verdient beter, en dat betere Nederland komt nu eindelijk in zicht dankzij dit veelbelovende coalitieakkoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *