Wat er gaande is in de wereld is ronduit schokkend, ook in Nederland. We zien dat concerten van artiesten die toevallig Joods zijn verpest worden door jodenhaters en dat onze eigen Geert Wilders bedreigd wordt door radicaal-islamitische terroristen. En dan zien we internationaal ook nog eens dat er aanslagen gepleegd worden, geclaimd door ISIS, bijvoorbeeld in Moskou.

Helaas leven we ook in tijden waarin dit soort dingen benoemen wordt gezien als vreselijk erg. We moeten allemaal maar net doen alsof het normaal is. En als er demonstraties zijn waarbij jodenhatende leuzen geroepen worden dan mogen we vooral niet vermelden uit welke hoek die leuzen en demonstraties komen.

Bij De Dagelijkse Standaard zijn we daar KLAAR mee. Het is WANSTALTIG wat er gebeurt. En wij benoemen dat elke dag weer opnieuw, ook als mensen daar heel boos om worden en ons willen cancelen (en erger).
Maar dit betekent wel dat we aangewezen zijn op JOUW STEUN. Want een website als DDS ligt ALTIJD onder vuur van de Woke-BLM-brigades. Hoe we daarmee kunnen omgaan? Heel simpel: met jouw steun. Via BackMe. Als jij aan DDS doneert, via BackMe, kunnen we doorgaan met het vertellen van de waarheid over AL deze onderwerpen. Zonder angst, zonder dat we financieel moeten lijden.
En ja, dat is belangrijk. Want zonder websites als DDS worden dit soort problemen niet of nauwelijks benoemd. Problemen zoals het nieuws dat de Joodse acteur Aaron Taylor-Johnson bedreigd wordt… omdat hij Joods is en misschien de volgende James Bond kan worden. Blijkbaar is dat afdoende reden om hem te bedreigen. Ongelooflijk.
Of wat te zeggen van het nieuws dat Geert Wilders bedreigd wordt? Weer door radicale moslims. En ja, de dreiging is serieus. Het kan zomaar een terreuraanslag worden. Die dreiging hangt tenminste boven hem en boven ons land.
Wij vertellen daar de waarheid over. Wij berichten daar eerlijk over. Maar daar hebben we JOUW STEUN bij nodig. Wij spelen het politiekcorrecte Woke-spel namelijk niet mee en zeggen gewoon WAAR HET OP STAAT. Altijd. Elke dag weer.
Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan tegen antisemitisme, de radicale Islam én tegen het doodenge Woke dat deze zaken altijd onder het tapijt probeert te vegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *