Strijders, jullie inzet zal zeer noodzakelijk zijn de komende weken en maanden naar de Europese Verkiezingen van 6 tot en met 9 juni toe. Om ervoor te zorgen dat we de komende 5 jaar rechtsherstel krijgen. Waarin we de Green Deal verwerpen net als al het funeste landbouwbeleid dat de afgelopen 5 jaar over ons is uitgestort en onze bedrijven de kop kost. Wanneer we dat juk van Brussel af willen werpen, zullen we aan de bak moeten!

Onze Europese collega’s kijken tegen jullie op, hebben gigantisch respect voor wat wij hier samen allemaal gepresteerd hebben met onze acties en demonstraties: eerst een complete aardverschuiving in de Eerste Kamer en vervolgens een tsunami in de Tweede Kamer. Jullie zijn hun voorbeeld geweest waardoor ook zij massaal de straat op zijn gegaan. Het is die prestatie waardoor een aardverschuiving in Brussel binnen handbereik ligt.

De wil, de kracht en de moed om te vechten voor onze gezinnen, bedrijven én cultuur, verbindt ons. Een Spaanse strijder omschreef dat als volgt: “There are 4 forces of Nature: Nuclear, Gravity, Electromagnetism and the Farmers Defence Force”. 

Bron: Farmers Defence Force

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

Vriendenplek

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 165 times, 165 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *