Contant geld gebruiken om anonieme aankopen te doen die niet worden gecontroleerd door het invasieve controlesysteem van de centrale bank zal binnenkort voorbehouden zijn aan VIP-elites die een vergunning hebben om contant geld te gebruiken, als we toestaan dat het World Economic Forum van Klaus Schwab hun zorgvuldig opgestelde plannen uitrolt.

Het WEF organiseerde een top in Saoedi-Arabië om in stilte de details te delen van hun verontrustende plannen om contant geld volledig uit te bannen ten gunste van een 100% digitaal systeem, terwijl ze toegaven dat de Covid pandemie deel uitmaakte van het plan om consumenten weg te leiden van contant geld en in de koude omarming van centrale banken.

Helaas voor de mondiale elite en hun achterkamertjesonderhandelingen in ’s werelds meest repressieve staten, houden wij ze in de gaten als een havik, hebben we insiders die in de wandelgangen rondlopen en die de klok luiden, en is het onze plicht om hun duivelse plannen aan de wereld te onthullen.

Bron: The People’s Voice

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

Vriendenplek

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 41 times, 41 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *