Alsof de vrijheidsvijandige associaties van het vaccinatiepaspoort nog niet genoeg waren, is nu onthuld dat de Schotse regering heeft toegestaan dat gegevens uit het programma worden gedeeld met particuliere bedrijven, waaronder Amazon.

De Dailyrecord.co.uk meldt:

We zijn te weten gekomen dat de mobiele app van de NHS, die persoonlijke medische informatie presenteert in de vorm van een QR-code, gegevens deelt met bedrijven als Amazon, Microsoft, ServiceNow, Royal Mail en een AI-gezichtsherkenningsbedrijf.

Voorvechters van de burgerlijke vrijheden en politici van de oppositie hebben woedend gereageerd op onze onthullingen.

Sam Grant, hoofd beleid en campagnes bij Liberty, zei:

“Vaccinpaspoorten creëren een tweedeling in de samenleving en veel mensen in Schotland zijn al gedwongen om een vaccinpaspoort te krijgen om evenementen bij te wonen en toegang te krijgen tot bepaalde delen van de samenleving. Het is uiterst verontrustend dat daarbij gegevens zijn gedeeld met derden zonder dat mensen de mogelijkheid hadden zich uit te schrijven of zelfs maar op de hoogte waren van het feit dat dit gebeurde. Dit versterkt alleen maar de grote bezorgdheid die mensen al hebben over vaccinatiepaspoorten. We willen elkaar allemaal beschermen en Liberty is altijd voorstander geweest van redelijke en evenredige maatregelen om Covid te bestrijden, maar vaccinpaspoorten zijn geen oplossing.”

Privacy-informatie over de vaccinatiepaspoort-app onthult dat persoonlijke gegevens van gebruikers zullen worden gedeeld met NetCompany, Service Now, Jumio, iProov, Albasoft, Amazon Web Services, CFH Docmail, Microsoft Azure, Gov.uk Notify Service en Royal Mail. Er wordt beweerd dat niet alle bedrijven “toegang” hebben tot de gegevens, ook al worden ze “gedeeld”.

De Schotse Lib Dem-leider Alex Cole-Hamilton zei:

“De Schotse Liberaal-Democraten hebben de regering herhaaldelijk gewaarschuwd dat de bescherming van de gegevens zo goed als onbestaande is – een eenvoudige schermafdruk was voldoende om de “veiligheidsmaatregelen” die het systeem had getroffen, te omzeilen. De lancering was een janboel en het IT-systeem kon het maar met moeite aan. Iedereen heeft recht op medische privacy, niemand zou ooit een deel van zijn medische geschiedenis moeten verstrekken aan een uitsmijter of een reeks particuliere bedrijven. Dat is gewoon absurd.”

Murdo Fraser van de Schotse Conservatieven zei:

“Er zijn al vanaf het begin ernstige zorgen over de privacy van de gegevens van de vaccinpaspoort-app van de SNP. Het nieuws dat de persoonlijke gegevens van de gebruikers met zoveel particuliere bedrijven zullen worden gedeeld, is uiterst verontrustend. Dit zal het vertrouwen van het publiek in het onzalige vaccinpaspoortprogramma van de SNP alleen maar verder ondermijnen.”

Silkie Carlo, het hoofd van een andere burgerrechten-groep, Big Brother Watch, legde maandag uit waarom vaccinatiekaarten in Schotland een totale mislukking zijn:

De Britse regering heeft consequent gelogen over de invoering van vaccinpassen:

“De regering heeft ons herhaaldelijk gezegd dat er geen plannen waren voor vaccinatiepaspoorten…Vandaag weten we dat er al plannen voor Covid-paspoorten in de maak waren toen deze clips werden genomen. Waarom hebben ze gelogen? Het is tijd om terug te vechten.”

Uit overheidsgegevens en peer reviewde studies blijkt dat de gevaccineerden net zoveel kans lopen het virus te verspreiden als de ongevaccineerden.

Dit ontkracht volledig de argumenten voor vaccinpassen:

[embedded content]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet