Terwijl ieder van ons zich moet houden aan abnormale regels die meer typisch zijn voor een irrationele dictatuur dan voor wat zij ons willen doen geloven dat een democratie is, heeft de bijeenkomst van de G7 abnormale beelden nagelaten van hoe het gespuis dat ons over de hele wereld regeert zich gedraagt en hoe pathetisch en schaamteloos zij zijn, schrijft eldiestro.es.

Geen sociale afstand, geen mondkapjes, de arm om elkaar heen slaan en de draak steken met de wereld terwijl ze doen wat ze willen zonder dat er iemand piept. En wij, de arme stakkers, sluipen door de straten met nutteloze en schadelijke mondkapjes die slechts dienen om te tonen wie de baas is en wie wij moeten gehoorzamen als slaven zonder enig recht.

Het lijkt ongelooflijk dat er nog mensen zijn die, na het zien van zulke walgelijke en schaamteloze beelden als deze, zelfs maar de mogelijkheid overwegen zich te laten vaccineren met een experimenteel product waarvoor dit gespuis reclame maakt en dat hen ook nog zal verrijken.

Natuurlijk kan iedereen doen wat hij wil, volwassenen moeten zelf beslissen wat zij wel en niet kunnen doen, maar de waarheid is dat het ongelooflijk lijkt dat er bij het zien van dit soort taferelen nog steeds mensen zijn die, althans, niet veel vragen stellen over wat er werkelijk gebeurt. Als je die ellendelingen ziet, is het dan nog nodig om een schets te maken? Zien ze het niet?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! 

Volg Frontnieuws op Telegram

The post Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken appeared first on Frontnieuws.

Door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.