Bijna 4 miljoen volledig gevaccineerde Australiërs staan op het punt ongevaccineerd te worden verklaard nu de regering de geldigheid van de groene paspoorten van het land terugbrengt tot slechts zes maanden, bericht Cassie B.

Vorige week kondigde de regering, die onder het bewind staat van de ongekozen kanselier Karl Nehammer, nieuwe plannen aan die mensen zullen dwingen zich extra te laten vaccineren om hun groene pas te behouden. Dit ondanks het feit dat de vaccins en boosters de mensen in Oostenrijk of elders niet tegen het virus hebben beschermd.

In Oostenrijk mogen alleen mensen die de afgelopen zes maanden zijn gevaccineerd of hersteld van het virus, winkels, restaurants en hotels bezoeken en toegang krijgen tot sporthallen en gemeenschapscentra. Tegelijkertijd heeft de kanselier een maskermandaat uitgevaardigd waardoor burgers verplicht zijn N95-maskers te dragen in openbare locaties.

Nehammer zelf, die voldoet aan de regeringsdefinitie van volledig gevaccineerd en een booster heeft gekregen, is onlangs positief getest op het virus.

De nieuwe regels komen nadat de Oostenrijkers te horen kregen dat het virus in hun land geen probleem meer zou vormen als ze dubbele injecties zouden nemen. De regering drong erop aan dat het leven weer normaal zou worden als iedereen zijn deel zou doen om het virus in te dammen door de prikken te nemen. Natuurlijk is gebleken dat dit niet het geval is; zes maanden later is er nog niets verbeterd en woekert het virus voort.

Ongeveer 3,8 miljoen Oostenrijkers die beide vaccins hebben gekregen, worden nu niet langer als gevaccineerd beschouwd en voegen zich bij degenen die hebben geweigerd de risico’s van de vaccins op zich te nemen, die als “ongevaccineerden” werden bestempeld en behandeld alsof zij anderen in gevaar brengen, ondanks het feit dat gevaccineerde mensen net zo goed in staat zijn de ziekte op anderen over te brengen, zo niet meer, als het gaat om de nieuwste variant(en).

Vanaf volgende maand zal Oostenrijk het eerste land in Europa zijn dat eist dat alle burgers volledig gevaccineerd zijn. Wie niet gevaccineerd is, ook kinderen vanaf 14 jaar, kan elke keer dat ze buiten in het openbaar worden betrapt zonder bewijs van vaccinatie een boete krijgen van maar liefst 2.000 euro.

Tienduizenden Oostenrijkers hebben geprotesteerd tegen deze extreme inbreuk op hun vrijheid, waarbij velen kanselier Nehammer de schuld hebben gegeven. Hij is ook onder vuur komen te liggen omdat hij het vermogen van militairen om hun mening in het openbaar te uiten wil reguleren, door een decreet uit te vaardigen dat soldaten verbiedt de federale regering te bekritiseren of wat hij beschouwt als ongepaste verschijningen op het internet te doen.

Sommige deskundigen hebben de wijsheid van het vaccinmandaat in twijfel getrokken, waarbij een van ’s lands top virologen, Gerald Gartlehner, heeft gezegd dat het “waarschijnlijk tijd is om het idee te heroverwegen” aangezien de hoge overdraagbaarheid van Omicron leidt tot ongekende niveaus van immuniteit. Andere deskundigen hebben gesuggereerd dat het plan moet worden heroverwogen in het licht van vragen over de doeltreffendheid van de vaccins tegen Omicron.

Vaccinmandaten breiden zich in heel Europa uit 

Elders in Europa heeft Italië het vaccin verplicht gesteld voor ongeveer 28 miljoen burgers ouder dan 50 jaar. De leraren en gezondheidswerkers in het land zijn al verplicht gevaccineerd, terwijl alle andere werknemers de prik moeten hebben of negatief moeten testen om hun werkplek te mogen betreden. Een vaccinatiepas is ook vereist voor het gebruik van het openbaar vervoer en de toegang tot sportscholen, restaurants en hotels.

Griekenland is intussen van plan vaccinatie aan het eind van de week verplicht te stellen voor mensen van 60 jaar en ouder. Wie zich niet aan de regels houdt, krijgt een boete van 100 euro per maand. Ongevaccineerden mogen daar ook geen binnenruimtes betreden, zoals restaurants, sportscholen, bioscopen en musea.

De vrees neemt toe dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ongevaccineerden volledig uit de samenleving worden geweerd, en zelfs velen die bereid waren de eerste injecties te nemen, raken steeds meer gefrustreerd door de voortdurend veranderende definitie van wat “volledig gevaccineerd” is en de noodzaak van steeds meer inentingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet