Uit de laatste gegevens van het PHE Vaccine Surveillance Report van het Verenigd Koninkrijk blijkt dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) ongeveer vijf procent van hun immuunsysteem per week verliezen, bericht Ethan Huff.

Dubbel geïnjecteerde mensen tussen de 40 en 70 jaar hebben al ongeveer 40 procent van de capaciteit van hun immuunsysteem verloren vanaf het moment dat ze geïnjecteerd worden. In de loop van de tijd verliezen ze er geleidelijk meer van, waarbij voor velen het hoogtepunt van het immuunsysteemverlies tegen Kerstmis wordt verwacht.

“Als dit zo doorgaat dan zullen 30-50 jarigen 100% afbraak van hun immuunsysteem hebben, nul virale afweer tegen Kerstmis en alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 zullen hun immuunsysteem hebben verloren tegen maart volgend jaar,” rapporteert The Exposé.

Op basis van de gegevens valt niet te ontkennen dat volledig gevaccineerde mensen nu lijden aan wat lijkt op verworven immunodeficiëntiesyndroom, in de volksmond beter bekend als AIDS. Hun immuunsysteem is aan het vervagen, iets waarvoor velen hebben gewaarschuwd.

“Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteem verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week,” aldus The Exposé.

Interessant is dat de zwaarst getroffen bevolkingsgroep bestaat uit mensen tussen 40 en 49 jaar, die in ongeveer negen weken tijd een totaal verlies van hun immuunsysteem hebben. De “best” getroffen groep zijn de jongeren tussen 18 en 29 jaar, die het ongeveer 44 weken uithouden.

Ouderen boven de 80 houden het ongeveer 20 weken vol, terwijl de leeftijdscategorie 50-59 jaar slechts ongeveer 15 weken krijgt. De overige leeftijdsgroepen houden het tussen 12 en 25 weken vol.

“Iedereen boven de 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn gehele immuunvermogen (tegen virussen en bepaalde kankers) verloren hebben,” waarschuwt The Exposé.

“30-50-jarigen zullen het tegen Kerstmis verloren hebben. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntiesyndroom hebben en de NHS (National Health Service) vernietigen.”

Het nemen van een “booster” injectie zal alleen maar het doodsproces versnellen

Het is niet alleen zo dat de prikken niet de beweerde bescherming bieden tegen de covidgriep. Feit is dat ze op de lange termijn helemaal geen bescherming bieden en in feite het immuunsysteem van een persoon vernietigen.

“Pfizer claimde oorspronkelijk een efficiëntie van 95% voor hun vaccin (berekend zoals in de laatste kolom hierboven). De cijfers hierboven geven aan dat hun cijfers misschien wel juist waren onmiddellijk na vaccinatie (de jongere leeftijdsgroepen hebben het vaccin het kortst gehad),” legt The Exposé uit.

“Maar de cijfers hierboven tonen ook aan dat de vaccins NIET alleen maar aan efficiëntie verliezen in de loop van de tijd tot een nulefficiëntie, maar dat zij progressief het immuunsysteem beschadigen tot een negatieve efficiëntie is bereikt. Ze laten momenteel iedereen boven de 30 in een slechtere positie achter dan ze waren voor de vaccinatie.”

Mensen die de “Booster”-injecties nemen, zullen dit proces alleen maar versnellen door nog meer immuunvernietigende chemicaliën aan hun lichaam toe te voegen. De neerwaartse spiraal zal nog sneller gaan, met andere woorden, hoe meer inentingen iemand krijgt.

“Als we hier niets aan doen, zal het alleen maar veel erger worden dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Ik waardeer iedereen die zich heeft verzet en blijft verzetten tegen deze tirannie,” schrijft een Exposé-commentator.

“Het spike-eiwit kaapt je mitochondria… voor altijd. Mitochondria is het hart van je immuunsysteem. In wezen, neemt het je immuunsysteem over. De spike-eiwitten zijn de biowapens. Je eigen immuunsysteem wordt een dodelijk wapen. Dit is HIV op steroïden,” schrijft een ander.

Anderen sloten zich hierbij aan en merkten op dat het pijnlijk duidelijk is wat de agenda is. Hoe iemand met een strak gezicht kan beweren dat dit allemaal voor “de volksgezondheid” is, blijft een raadsel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet