Dit zijn de onschuldige gemiddelde burgers die hét niet zagen.

Die zich niet voor konden stellen wat hier werkelijk speelt en zich mee hebben laten slepen door de propaganda van de media en van de overheid.

Tot het hen zelf overkwam. De 28-jarige Lisette deed het voor de ouderen in het verpleeghuis. Haar vader en moeder zijn dapper om naar de studio te komen bij Flavio Pasquino voor een gesprek.

De indoctrinatie wordt pijnlijk duidelijk, met alle respect. Laten we hopen dat dit ogen opent. Dit gaan we helaas nog heel vaak horen, het wordt vanzelf duidelijk. We zijn allemaal gevoelig voor propaganda en misleiding. Ook wij.

aar de mensheid wordt in een roes gezet door de media en de overheid. Het is werkelijk te hopen dat mensen door krijgen dat ze bedonderd worden door hun eigen media regering. Vaak wordt je ineens wakker, door omstandigheden of omdat je je meer hebt verdiept in wat er allemaal wordt verzwegen voor ons allemaal. Dan zie je het allemaal klip en klaar. E

Maar voorlopig worden deze onschuldige mensen ook nog eens voorgehouden dat andere vaccins, zoals Johnson&Johnson, veiliger zijn.

Zelfs de uitvinder van deze mRNA technologie slaat nu alarm maar de media en de overheden negeren het volledig en de media censureert ieder tegengeluid. (bron)

We kennen deze mensen allemaal. Lieve mensen. Goede mensen. Jouw oma, mijn tante, onze familie´s en vrienden. Je buurman. Alledaagse mensen zoals iedereen hier. Geen trollen op twitter of hele vervelende haters die op alles complotdenkers roepen. Zo makkelijk ook overigens. Nooit een weerwoord. Nooit een weerlegging van de feiten. Altijd ridiculiseren en haten omdat ze willen haten. Zinloos.

Deze mensen zijn wel zeer slecht geïnformeerd en geïndoctrineerd. De overheid en de media maken daar gretig misbruik. Dat het zo erg was dat wist ik niet.

Dit zijn exact de mensen die ik herken qua persoonlijkheid. In familie en vrienden. Iedereen kent dit soort mensen wel. Die zijn niets dommer dan een ander. Het enige verschil is: het kwartje is bij hen nog niet gevallen en bij ons wel. Dat collectieve besef dat komt er wel maar het is maar beter dat dat snel gebeurt. Het is van den zotte om iedereen vol te prikken. Even wakker worden.

De vraag: Waarom een experimentele injectie die op geen enkele manier te verantwoorden is en niet goedgekeurd is door de FDA? Waarom een vaccin nemen waarvan simpelweg niet duidelijk kan zijn wat het op lange termijn met je doet. Het is niet voor niets dat vaccins vaak 15 keer getest worden.

En belangrijker. De dwang. De pure dwang door de regering.

Zij zeggen: “Met een vaccin, krijg je meer vrijheden,”, maar ze bedoelen: “Als je over je eigen lichaam wilt beschikken en geen gevaar wilt lopen dan wordt je buitengesloten. Jij neemt die prik of je leven wordt heel je moeilijk gemaakt.” De groepsdruk doet de rest.

Is dat eerlijk? Is dat logisch? Is dit een democratie?

Het is te hopen dat er naar aanleiding van deze video meer ogen open gaan en dat mensen ook daadwerkelijk naar buiten treden. In alle lagen van de samenleving. Er zijn te veel mensen die hun mond nog houden.

Het is hard. Heel veel sterkte, Lisette.

Dat het niet voor niets is geweest, dat je er weer bovenop mag komen  en we hopen dat het meer mensen aanspoort om dit nog eens heel goed te overdenken. Er is geen enkele haast.

De volgende tekst is overgenomen van BLCKBX

Zo ziet de vaccinatieschade er uit

13 april ging Lisette Verhoeven voor de prik.

Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl er toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen.

Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen.

Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten.

Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

Verdrietig

Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is. Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig. Ouders Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter.

Misleidende Campagne

Riëtte: “Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend. Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja…je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is”.

Juridische Implicaties

Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts.

De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen?

Volgens de landsadvocaat – die 24 februari een uitspraak deed – is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt word.t

Daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, de “eed van hippocrates” oftewel de artseneed en de “Code van Neurenberg” zeker op tafel komen.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider

PRIKPLAYLIST van hugo de jonge

Afgelopen week kwam huge de jonge met zijn PRIKPLAYLIST op Instagram aanzetten. 

Als onderdeel van zijn woekercampagne om vaccins op te dringen. Zo niet dan “mag je niet meedoen”, “mag je niet reizen” of “doe je niets voor anderen”.

Citaat:

“Hij is hier! Op veler verzoek: dé Prikplaylist . Nu op Spotify, door jullie samengesteld. De soundtrack van al je zomervakanties van 1987 tot 2003 in één lijst. Voor als je een kwartiertje moet wachten na je prik bij de GGD of wanneer je met je vaccinatiebewijs op weg bent naar Zuid-Frankrijk of Italië.

en:

“P.S. Mocht het besluit worden genomen dat we ook de 12-17 jarigen gaan vaccineren, dan vullen we de playlist natuurlijk verder aan. Dus denk er alvast over na. 😉”

Deze man is gek. Doodziek in zijn hoofd en ieder gevoel is uit de ziel van dit soort mensen gekropen.

Waar hoort deze man thuis? Niet waar hij nu zit.

4.6 8 Stemmen

Artikelbeoordeling

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.