© Läkemedelsverket

Nog op 30 juni heeft de trotse geïnjecteerde arts en voormalig Canadees liberaal parlementslid Dr. Doug Eyolfson duidelijk gemaakt dat hij geen medelijden heeft met degenen die hun broodwinning verloren omdat ze de COVID-19 injecties weigerden, bericht Yudi Sherman.

Eyolfson tweette een verhaal over niet-geïnjecteerde Canadese gezondheidswerkers die de regering van Manitoba aanklagen over haar vaccinmandaat.

“De werknemers zeggen dat zij daardoor hun voornaamste bron van inkomsten zijn kwijtgeraakt, en dat zij ook niet in aanmerking kwamen voor werkloosheidsuitkeringen, waardoor zij aanzienlijke mentale smart hebben geleden,” citeerde Eyolfson in de tweet.

Daarna voegde hij eraan toe: “Was er maar een manier om al dit leed te voorkomen. Misschien een vaccin?”

De dokter was vorige maand ook razend toen het conservatieve parlementslid Pierre Poilievre wetgeving indiende om alle huidige vaccinmandaten af te schaffen en alle toekomstige vaccinmandaten te verbieden ter ondersteuning van de medische vrijheid.

“Nog meer gevaarlijke toegeving aan een steeds meer losgeslagen rechtse basis,” spuwde Eyolfson op Twitter. “Dit is meer dan onverantwoordelijk. Ons COVID-dodencijfer per hoofd van de bevolking is 1/3 van dat van de V.S., dankzij een op wetenschap gebaseerd overheidsbeleid. [De Conservatieve Partij van Canada] geeft er blijkbaar niet om of u leeft of sterft.”

Vorige week kreeg Eyolfson, die vier keer met het COVID-19 vaccin is ingespoten, een plotselinge hartaanval tijdens het joggen in Vancouver’s Stanley Park. Zijn leven werd gered door een brandweerman buiten dienst die toevallig in de buurt was.

“Ik heb altijd geweten dat ik nooit symptomen moet negeren. Ik ga ervan uit dat dit heel plotseling gebeurde,” vertelde Eyolfson aan CBC News.

De Canadese premier Justin Trudeau wenste Eyolfson een spoedig herstel toe.

“Blij te horen dat je in orde bent, mijn vriend. Zorg goed voor jezelf – we wensen je allemaal een snel en volledig herstel toe!” twitterde Trudeau.

De arts bracht zes dagen in het ziekenhuis door, waarbij hij een bypassoperatie onderging, en werd woensdag ontslagen.

Maar Eyolfson stelde het niet op prijs dat gebruikers van social media hem erop wezen dat hartverschijnselen kenmerkend zijn voor de COVID-19 injecties.

“Het gaat heel goed met me,” tweette hij afgelopen woensdag vanuit het ziekenhuis. “Hartelijk dank voor al uw goede wensen. En aan degenen die op mijn nieuws hebben gereageerd met anti-vax retoriek, kijk in de spiegel en vraag uzelf af of dit werkelijk het soort persoon is dat u wilt zijn. Zoek alstublieft hulp. Peace.”

Maar de tegenreactie liet niet op zich wachten.

“Ik vraag hetzelfde van degenen die verkozen de niet 💉 belachelijk te maken, te beschimpen, dwongen, onder te druk zetten, de dood wensten en op hen neerkeken. Het is een 2 richtingsverkeer dat ik graag bewandel. Vraagje echter, waarom zouden mensen een hartaanval in verband brengen met het 💉, nieuwsgierig.”

“Daden hebben gevolgen Doc. U hebt een bewuste beslissing genomen en als gevolg daarvan is dit waar u nu bent. Hopelijk stuitert u terug van uw milde en zeldzame kleine hartaanval.”

“Vreselijk veel van jullie dokters die met hartproblemen neervallen. Vraag me af wat er aan de hand is.”

Eerder deze maand kreeg een andere Canadese arts een hartstilstand terwijl hij aan het hardlopen was. Dr. Paul Hannam, directeur van de spoedeisende hulp van het North York General Hospital, was een verdienstelijk Olympisch atleet. Hij stierf op 17 juli aan een hartstilstand.

Eyolfson van zijn kant is ook niet blij dat de maskermandaten geleidelijk zijn afgeschaft.

“Ik was vandaag de enige in de sportzaal die een masker droeg. COVID is nog lang niet voorbij,” tweette hij vorige maand.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Een gedachte over “Dokter die “Geen Prik, Geen Baan” aanmoedigde krijgt plotseling een hartaanval”
 1. ing. J. Onno Dekker
  right now

  Hoe werkt democide?

  Wel je bouwt een boomstructuur en aan de onderzijde staan de blaadjes en daarboven de takken die de blaadjes laten groeien en in symbiose leven met de blaadjes. Zie de boom als omgekeerd. Stam boven en takken en bladeren hangen onder aan. De stam KlauSSchwab geeft opdracht aan de kleinste takjes, zoals een Sjaak van der Tak, de blaadjes te laten vallen. Daarna komt de opdracht de verdorde Sjakies van der Takken te laten afsterven en reeds vanaf dit punt en daarna zijn eigenlijk instructies
  helemaal niet nodig omdat voeding vanuit de basis niet meer aanwezig is en de hogere
  takken van honger afsterven, tot uiteindelijk de stam en daarna de wortel is bereikt.

  In de informatica ruimen we zo boomstructuren op die het geheugen van een computer
  in beslag hebben genomen en niet meer nodig zijn.

  Het positieve is dat de nazi’s van Maxima tot Rutte zichzelf uitroeien, het negatieve is
  dat alle blaadjes aan de boom ten dode zijn opgeschreven.

  Tenzij je geen deel uitmaakt van de nazi-boom!
  Wordt anarchist en maak je los!

  PS Ik heb niet de illusie dat het kwartje valt bij Carolientje en BBB,
  als ze met Sjaakie van der Takke al geen wefcongsie vormt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: