x

x

Nordstream-aanslagen: de dader meldde zich al..!

2022  © WantToKnow.nl/be

x

Het opblazen van de gaspijpleidingen van Rusland naar Duitsland, de Nord Stream 1 en 2 pijpleidingen in de Oostzee is een doorzichtige en zeer kwaadaardige daad van terrorisme en sabotage. Zelden liet de dader zich zó zien. Kijk naar de dader-die-bekend-bij-voorbaat.. Er wordt een bizar spel gespeeld, een sabotage-schuldspel: “Wie heeft het gedaan?”.

Maar het verhaal is overduidelijk. Rusland heeft niets, maar dan ook helemaal NIETS te winnen met het opblazen van deze gasexport’machine’. Gewoon permanent de kraan dichtdraaien is legaal en simpeler.

Maar de demente VS-president Joe Biden en de Zionistische onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland waren al maanden bezig om hun eisen te verwoorden, rondom het opblazen van deze pijplijnen. Daarbij overduidelijk communicerend dat zij alle nodige middelen (lees sabotage) zouden willen gebruiken om dat resultaat te bereiken..! Kijk, als je als onderminister van BuZa dit durft te zeggen, ben je nogal losgeslagen in onze ogen.. Victoria Nuland in een interview: “…Onze verwachting is dat de pijpleiding zal worden stilgelegd.”

NAVO als uitvoerende ‘instantie’…
De NAVO hield in juni een oefening met onbemande onderzeeboten rond het Deense eiland Bornholm, precies waar gisteren de Nord Stream-leidingen werden gesaboteerd. Het maakt de ‘verdenking’ richting de VS des te sterker. En nee, natuurlijk wordt dit ooit ‘bewezen’, anders dan over een jaar of 50 via vrijgegeven regeringsdocumenten in de VS of iets dergelijks.

Onbemande onderwaterdrone

BALTOPS (HIER) staat voor ‘Baltic Operations’ en is een jaarlijkse militaire oefening van de NAVO in de Baltische Zee. Voor de editie van 2022 (HIER) werkte de Zesde Vloot van de Amerikaanse marine, samen met onderzoeks- en oorlogsvoeringscentra in Europa om -let op de creatieve omschrijving- ‘te oefenenen met onbemande onderzeeboten in de jacht op mijnen’. Het experiment werd uitgevoerd voor de kust van het Deense eiland Bornholm. Laat dat nou precies het eiland zijn waar met drie krachtige explosies de aanslagen werden gepleegd op Nord Stream 1 en 2..!!

Het is niet ondenkbaar dat er tijdens die oefening explosieven bij de gaspijpleidingen zijn achtergelaten, want dat is al eerder gebeurd!! In 2015 werd een met explosieven behangen onderwaterdrone (HIER) aangetroffen bij lijn 2 van de Nord Stream. Het voertuig werd ontdekt tijdens een routineonderzoek, waarna het Zweedse leger het verwijderde en onschadelijk maakte. De herkomst van de drone is echter nooit vastgesteld.

Afgelopen zomer waarschuwde de CIA de Duitse regering al voor mogelijke aanslagen op de Nord Stream-gaspijpleidingen, meldde ‘Der Spiegel’ afgelopen week op basis van anonieme bronnen. En tot slot wees de Poolse Europarlementariër Radek Sikorski, voormalig minister van Defensie van Polen, openlijk met de beschuldigende vinger richting de VS.  We zouden je willen vragen het verhaaltje zélf af te maken en de plaatjes te kleuren.. Maar bedenk, dat als iets loopt als een eend, kwaakt als een eend en zwemt als een eend, het toch écht een eend zal zijn..

[embedded content]

Source: wanttoknow.nl

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: