Meer weten over dit verhaal, de achtergronden..? Klik op deze foto van professor dr. Kees van der Pijl.

Hoe simpel is het om van de waarheid een leugen te maken en.. van de leugen een waarheid.. Nou, dat is niet zo heel moeilijk, zo weet elke illusionist, elke politicus, die snapt hoe simpel de mens, in al zijn ‘goedheid’, vanuit zijn hart reageert. Spontaan, inuïtief. Wat niet wil zeggen dat dit proces ‘verkeerd’ zou zijn..! Nee, het gaat erom dat -zoals de Amerikanen zeggen- het proces nét zo eenvoudig is, als het snoepgoed van een kind afnemen. Geen weerstand, hoogstens wat gemor.

En dat proces in macro-perspectief, is zéker eenvoudig, wanneer de massamedia meedoen. En precies dat is de strekking van het artikel hieronder. Palestijnen die juichen omdat ze snoepgoed krijgen áls ze juichen en ‘feestvieren’. Maar wat doe je met de beelden, die tegelijk werden gemaakt…?

Propaganda wordt dagelijks ingezet, om JOUW perspectief te ‘vernaggelen’, volledig onklaar te maken, opdat je de werkelijke waarheid niet (meer) ziet..! En als dan de waarheid boven komt, zoals bij dit geval op 11 september 2001, waarbij een groep jonge Israëli juicht en volledig lijkt te zijn weggetoverd, door het instorten van de WTC1 + WTC 2 torens, dan dient die natuurlijk heel snel te worden onderdrukt. Door de daders, de illusionisten, die precies wéten wat er speelt.. 

De wereld mag de waarheid van het échte juichen (om het instorten van het WTC-complex) niet zien, maar moet het VALSE JUICHEN onder de neus geschoven krijgen. Althans… Het jasje waarin dát echte juichen (van de Palestijnen) wordt gepresenteerd is vals.. Kijk naar dit verhaal hieronder, over die Palestijnse juichende bevolking, zogenaamd om de aanslagen van 911. NEEN, fraude en manipulatie. Kijk naar deze foto van de 5 Israëli, jonge jongens die daar ‘slechts’ stonden te filmen, aan de NewJersey-side van de Hudson in NewYork, om ‘DEZE GEBEURTENIS TE FILMEN’…!! Sorry, wisten ze dan dat dit ging gebeuren…? Tja, zeg jij het maar..!

* * * 

x
x

Juichten de Palestijnen om de 911-aanslagen..??!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Ken je één van de meest succesvolle hoaxes van 9/11? Een valse-vlag van het soort, dat zelfs een presidentskandidaat zwoer het gezien te hebben. Hij zag, wat velen zagen.. Eigenlijk een goed opgezette truc, die zó snel werd uitgevoerd dat het moeilijk te geloven is dat het niet vooraf gepland was..! En over dat laatste gaat het hier natuurlijk. Wéér een aanwijzing dat het allemaal vooraf gepland was, doorgestoken kaart..  Wat is het verhaal..?

Terwijl de Twin Towers nog in brand stonden, sloot iemand in Palestina een woonblok af en begon snoep en andere cadeaus uit te delen aan nietsvermoedende mensen op straat. Niet gratis, ze moester er wel wat voor doen.. In ruil moesten deze mensen in hun handen klappen en juichen, een beetje zoals elke regisseur bij elk Tv-programma het publiek doet klappen en juichen in verschillende toonaarden.

Aan welk loket ga jij je melden. Kies je voor de weg van de minste weerstand..??

De opnames van deze ‘vrolijke boel’, werden vervolgens met spoed naar de nieuwsredacties van de NYC-netwerken gestuurd. Vervolgens uitgezonden in de sfeer van de 911-aanslagen, met de aankondiging: ‘Palestijnen juichen om WTC-aanslagen’.. Na afloop sprak het handjevol mensen dat gefilmd was, en op deze manier ernstig gedupeerd was, zijn diepe afschuw uit. Ze wisten op dat moment natuurlijk niets van de aanslagen. En hadden ergens anders voor gejuicht.. Kijk naar de logistiek van deze hele operatie.. Iemand moest dus:

  • Met het plan op de proppen komen
  • Een plaats vinden om te filmen en vervolgens
  • Een straat afsluiten zonder de plaatselijke politie zou ingrijpen.
  • De diensten van een professionele nieuws-videograaf regelen, voor professionele montage..
  • Deze video met verwijzing doorsturen naar alle televisienetwerken
  • Deze netwerken prikkelen dat het heftig nieuws is en er zelf eens naar te kijken, en
  • Deze netwerken prikkelen om deze gemonsteerde video herhaaldelijk uit te zenden.
  • Vervolgens ongestraft wegkomen na het uitvoeren van deze hoax zonder te worden geïdentificeerd.

Dat is snel denken en snel handelen. Op zijn minst was het een zeer verachtelijke fraude. Maar voor velen een uiterst valse, doortrapte en laaghartige actie. Daarbij heel sinister het aspect in ogenschouw nemend, dat dit allemaal niet in enkele uurtjes in elkaar te zetten is, ZONDER VOORBEREIDING..! En inderdaad, die voorbereiding wijst dus op.. VOORKENNIS..!

[embedded content]

* * *

Source: wanttoknow.nl

(Visited 62 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: