De Rockefeller Foundation financiert gedragswetenschappers om Covid-injecties te stimuleren in Afrika en Zuid-Amerika

Een initiatief dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation investeert een eerste bedrag van 7,2 miljoen dollar in gedragsonderzoek dat erop is gericht meer mensen ervan te overtuigen de Covid-19 injecties te krijgen, zo maakte de stichting vorige week bekend.

Het initiatief heet The Mercury Project en wordt geleid door de Social Science Research Council (“SSRC”). In september 2021 ontving de SSRC een driejarige subsidie van $7,5 miljoen van de Rockefeller Foundation voor de kosten van het opstarten van een onderzoeksconsortium om de acceptatie en aanvaarding van Covid-19 vaccinatie te bevorderen en inzichten te verschaffen om verkeerde informatie en desinformatie over gezondheid tegen te gaan. De subsidie zal het onderzoek financieren tot 31 augustus 2024.

De Rockefeller Foundation is een globalistische organisatie die in 1913 is opgericht door oliemagnaat en roofbaron John D. Rockefeller. Sindsdien heeft de stichting invloed uitgeoefend op veel van ’s werelds grootste en machtigste instellingen, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie en de National Institutes of Health.

Overgenomen van Frontline News, 29 augustus 2022

Een initiatief dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation investeert een eerste 7,2 miljoen dollar in gedragsonderzoek dat erop gericht is meer mensen ervan te over-tuigen de Covid-19-injecties te krijgen, zo kondigde de Foundation vorige week aan.

Het initiatief heet “The Mercury Project” en wordt geleid door de Social Science Research Council (“SSRC”). In september 2021 ontving de SSRC een driejarige subsidie van $ 7,5 miljoen van de Rockefeller Foundation “voor de kosten van het opstarten van een onderzoekscon-sortium om de acceptatie en opname van Covid-19 vaccinatie inspanningen te bevorderen en inzichten te verschaffen om gezondheidsmis- en dis-informatie tegen te gaan”. De subsidie zal het onderzoek financieren tot 31 augustus 2024.

De Rockefeller Foundation is een globalistische organisatie die in 1913 is opgericht door oliemagnaat en roofbaron John D. Rockefeller. Sindsdien heeft de stichting invloed uitgeoefend op veel van ’s werelds grootste en machtigste instellingen, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie en de National Institutes of Health.

De subsidie van 7,5 miljoen dollar van de Stichting aan SSRC voor The Mercury Project blijft het leeuwen-deel van een totaalbedrag van 10,25 miljoen dollar dat ook wordt toegekend door de Robert Wood Johnson Foundation, Craig Newmark Philanthropies, en de Alfred P. Sloan Foundation.

De Social Science Research Council (SSRC) kondigde aan dat het een eerste bedrag van 7,2 miljoen dollar in directe onderzoeksfondsen zal verstrekken aan 12 teams die in 17 landen werken om beter te begrijpen hoe verkeerde en desinformatie over gezondheid zich verspreidt, hoe deze kan worden bestreden en hoe sterkere informatiesystemen kunnen worden opge-bouwd, terwijl de Covid-19 vaccinatiegraad wordt verhoogd”, aldus de Rockefeller Foundation in een verklaring.

De SSRC kondigde vorige week zijn eerste cohort van “sociale en gedragswetenschappers uit de hele wereld aan om hoognodig nieuw onderzoek te genereren naar lokaal toegesneden oplossingen in Bolivia, Brazilië, Ivoorkust, Ghana, Haïti, India, Kenia, Malawi, Mexico, Nigeria, Rwanda, Senegal, Sierra Leone, Zuid-Afrika, Tanzania, de Verenigde Staten en Zimbabwe”.

Elk team van The Mercury Project ontvangt meer dan 600.000 dollar om onderzoek te doen naar onderwerpen als “Bestrijding van verkeerde informatie over gezondheid met door de gemeenschap opgestelde boodschappen: Het ontwikkelen van een schaalbare community-gedreven aanpak in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten”. De teams zullen ook bestuderen hoe “beïnvloeders kunnen worden ingezet om verkeerde informatie tegen te gaan” en hoe afwijkende standpunten op sociale media kunnen worden gecensureerd via “netwerktrans-formerende interventies om de verspreiding van verkeerde informatie over gezondheid online tegen te gaan”.

Naast onderzoek, sluit de Rockefeller Foundation zich aan bij het Open Society Institute (“OSI”) van George Soros bij het financieren van lokale gemeenschapsinspanningen om inwoners Covid-19 injecties te geven.

Frontline News onthulde eerder deze maand dat de orthodox-joodse gemeenschap in Baltimore onwetend het doelwit is geworden van een injectiecampagne die gefinancierd wordt door de Rockefeller Foundation en het Open Society Institute. De campagne wordt geleid door Laura Kurcfeld, een inwoner van Baltimore, en haar team van vijf vaccin-evangelisten, die worden gefinancierd door het BMoreVaxxed-initiatief van VALUE Baltimore. VALUE Baltimore wordt op zijn beurt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en OSI.

Bron: expose-news.com

Rockefeller’s medische tirannie wordt voedsel-tirannie en dit kunnen we doen (video)

De Rockefeller Foundation heeft een nieuw rapport uitgebracht, genaamd “Reset The Table” – een impliciet onderdeel van “The Great Reset” – waarin een radicale transformatie van ons voedselsysteem wordt beschreven in het licht van de meest significante verstoring van onze voedselvoorziening in de geschiedenis.

Het rapport roept op om iedereen van voedsel te voorzien, scholen te gebruiken als voedingsdistributiecentra in de gemeenschap, boerderijen te de-financieren via “true cost accounting” inclusief CO2-regels, fondsen te verstrekken aan BIPOC, realtime gegevens te verzamelen voor AI/automatisering, en veel veel meer. In een video breekt Christian Westbrook dit rapport af, dat voortbouwt op de aanval op de wereldwijde voedselvoorziening en het vermogen om een gezin te voeden.

De video leert ons hoe de Rockefellers werken aan een verdere verstoring en het uiteindelijk wegnemen van alle controle die de mensheid heeft over diens voedselvoorziening. Het is dan ook geen toeval dat dit rapport wordt gepubliceerd, precies wanneer er sprake is van ‘voedseltekorten’.

Lees hier het volledige document en plan van The Rockefellers waar deze video op is gebaseerd, genaamd ‘Reset The Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System’.

Volgens Christian hangt dit alles samen met Bill Gates als de grootste landbouwgrondeigenaar van het land en met Klaus Schwabs’ ‘Great Reset’ -“you will own nothing and be happy”-transhumanistische agenda. Er zit volgens hem een veel grotere agenda achter de huidige voedseltekorten over de hele wereld en ‘iedereen die heeft opgelet, kan zien waar dit naartoe gaat..’

Kunnen we hier nog iets aan doen? Volgens deze video wel. De boodschap hier is dat we we er alles aan doen om ons eigen voedsel te kunnen verbouwen en elkaar te helpen terwijl we deze boodschap ook aan anderen overbrengen.

Klik op automatisch vertalen en kies Nederlands

Bron: Laila Mol


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: