In de wereld van de Grote Reset zal het gewone mensen niet worden toegestaan hun eigen huis te bezitten. Het alom gepromote principe “je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” zal evenzeer van toepassing zijn op het kopen en bezitten van welk soort eigendom dan ook als op iets anders.

De prijzen van woningen zijn overal ter wereld zeer hoog opgedreven doordat grote investeringsmaatschappijen duizenden woningen tegelijk zijn gaan kopen – waardoor de prijzen zijn opgedreven en particuliere kopers zijn verdrongen. Tegelijkertijd is de kwaliteit van de woningen dramatisch gedaald. Bouwers die zich aan de EU-wetgeving inzake woningbouw houden, produceren steevast slordige, slecht gebouwde woningen die niet ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat huizen in Japan worden gebouwd om 30 jaar mee te gaan. Daarna storten ze in of worden ze afgebroken en vervangen.

Het proces van vernietiging van het lang gevestigde principe van huisbezit is al goed op weg. De rentetarieven stijgen (en zullen waarschijnlijk nog jaren blijven stijgen, aangezien de centrale banken moeite lijken te hebben om de op hol geslagen inflatie die zij hebben gecreëerd onder controle te krijgen). Stijgende rentetarieven zullen het voor nieuwe kopers moeilijker maken om onderaan de eigendomsladder te geraken en zullen het voor degenen die een eigen huis hebben, steeds moeilijker maken om dat huis te behouden. Voortdurend stijgende energieprijzen zullen de kosten van het bezit van een huis doen stijgen – vooral als het huis oud en slecht geïsoleerd is. Door Russen te verbieden onroerend goed te bezitten, zullen ook de prijzen dalen.

Erger nog, de regering in het Verenigd Koninkrijk dwingt 15 miljoen huiseigenaren om zulke enorme en peperdure veranderingen aan hun huizen aan te brengen dat de enige praktische oplossing zal zijn om perfect goede, solide huizen af te breken.

De energieprestatiecertificaten die nu aan elk huis moeten worden gekoppeld, zullen in 2025 worden herzien om er allerlei ongeteste, impopulaire, dure, inefficiënte eco-uitvindingen in op te nemen die populair zijn bij de samenzweerders (en de cultisten van de opwarming van de aarde die hun standpunten vertegenwoordigen in de media en op de politieke markt).

Huizen met thermostaten met afstandsbediening zullen dus een betere energieprestatie hebben. En dat geldt ook voor huizen die zijn uitgerust met warmtepompen – de absurd dure vervangers van traditionele gasketels. Warmtepompen kosten tot £22,000 om te installeren en kosten vier keer zoveel als gasketels om zewerkend te houden. Warmtepompen hebben ook elektriciteit nodig, en aangezien de meeste elektriciteit nog vele jaren zal worden verkregen uit fossiele brandstoffen en de verbranding van houtpellets (die in het VK van over de Atlantische Oceaan worden ingevoerd), is de logica moeilijk te begrijpen.

Het gebrek aan logica heeft politici er niet van weerhouden om warmtepompen (en vele andere absurde eco-uitvindingen) te omarmen en degenen die de voorkeur geven aan meer traditionele, meer verstandige vormen van woningverwarming zullen worden gestraft.

Verhuurders van woningen hebben al te horen gekregen dat het na 2027 illegaal zal zijn om woningen te verhuren die niet hoog aangeschreven staan. Binnen een paar jaar zullen woningen die niet aan de nieuwe eisen voldoen, onverkoopbaar zijn. Huiseigenaren die geen warmtepomp hebben, zullen hun huis niet meer mogen verkopen. Helaas zullen huiseigenaren die wel een warmtepomp hebben, hun huis niet kunnen verkopen omdat de exploitatie te duur wordt geacht.

En natuurlijk willen de samenzweerders dat we allemaal in hoogbouwflats gaan wonen. Er zullen geen huisdieren zijn en de appartementen zullen klein en identiek zijn. Alles zal centraal worden geregeld. En als de samenzweerders de mensen in een flatgebouw willen controleren, kunnen ze dat gemakkelijk doen door de toegangsdeuren te vergrendelen. Dit is natuurlijk wat er in april en mei 2022 in China gebeurde toen de autoriteiten besloten hun absurde zero covid-beleid voort te zetten. Flatgebouwen werden stevig gesloten en de bewoners kregen geen toestemming om te vertrekken.

De huizenprijzen zullen de komende tien jaar fors dalen. Daklozen zullen worden gedwongen in nieuwe, piepkleine, kartonnen flats in erkende stadscentra te gaan wonen, maar als je een slechte sociale kredietwaardigheid hebt, zal het moeilijk of onmogelijk zijn om een eigen huis te huren.

Dus wat heeft de toekomst in petto voor mensen met een slechte sociale kredietwaardigheid?

Wel, natuurlijk, een van de grondbeginselen van de Grote Reset is dat de wereldbevolking zal worden teruggebracht tot 500 miljoen.

Maar waar zullen tot die tijd alle daklozen wonen? Misschien in iets wat lijkt op de debiteurengevangenissen die Dickens zo goed portretteerde. Een andere mogelijkheid is dat de straten vol zullen zijn met straatarme, zwervende gezinnen, gewikkeld in alle kleren die zij bezitten. Bij koud weer houden ze zich warm met lagen karton en, als ze geluk hebben, een of twee haveloze, vieze oude slaapzakken.

https://www.youtube.com/channel/UCPUJcxSKTOKaz5tVGfqDmKQ

Bron: Dr Vernon Coleman


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: