Mensen vragen mij vaak, waar Klaus Schwab zijn bizarre, ja angstaanjagende ideeën over transhumanisme, globalisme en technocratie vandaan haalt? Wie geeft er vorm aan zijn wereldbeeld?

Laten we beginnen met te stellen dat elke westerse leider die je nu op het wereldtoneel ziet, een marionet is van de Nieuwe Wereldorde. Zijn ideeën zijn niet van hemzelf, maar komen voort uit Satanische inspiratie.

Dus de vraag is, wie fluistert er in de oren van Biden, Trudeau, Macron, Johnson, Zelensky, Rutten en de andere frontmannen/vrouwen voor de wereldwijde Grote Reset?

Ik heb niet alle antwoorden, maar ik denk wel dat we een aantal van deze kunnen beperken.

Trudeau is zeker nauw verbonden met Klaus Schwab (kijk hier, hier en hier). Schwab schept op dat hij de helft van Trudeau’s kabinet heeft geïnfiltreerd met afgestudeerden van zijn school voor Young Global Leaders.

Biden, zo vertellen bronnen mij, luistert naar Obama.

De Franse president Emmanuel Macron wordt geadviseerd door Jacques Attali (onderzoek hem zelf en u zult versteld staan).

Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk is verbonden met de Britse koninklijke familie, die grote voorstanders zijn van de Grote Reset. Ik betwijfel of iemand tot Eerste Minister kan worden verkozen in het Verenigd Koninkrijk zonder de steun van “de familie”.

Maar wat met Klaus Schwab zelf? Als oprichter en uitvoerend directeur van het Wereld Economisch Forum, weten we dat Schwab directe toegang heeft tot de Canadese en Amerikaanse regeringen (hij gaat waarschijnlijk via Obama naar Biden), en ook tot leiders in de EU, Australië en Nieuw-Zeeland.

Klaus Schwab heeft dankzij zijn oude leermeester Henry Kissinger vele deuren kunnen openen. In de jaren 60 ging Klaus Schwab naar de universiteit van Harvard waar hij de toenmalige professor Henry A. Kissinger zou ontmoeten. Met behulp van de CIA is toen de basis gelegd voor het WEF.

Vince

Maar wie adviseert Schwab?

Nu hebben we het antwoord.

De Israëlische historicus, auteur en transhumanist Noah Yuval Harari wordt door meerdere onlinebronnen genoemd als Schwab’s topadviseur. Eén site noemt Harari zelfs het “meesterbrein” achter Schwab’s demente ideeën.

Yuval Noah Harari met zijn laatste boek, “Sapiens: A Brief History of Humankind”

Het is volkomen logisch, want als je naar Harari luistert, hoor je echo’s van veel Schwabiaanse ideeën zoals die in Schwabs boeken en toespraken naar voren komen.

Het was Schwab, weet je nog, die zei dat de Vierde Industriële Revolutie zou “leiden tot de samensmelting van onze fysieke, biologische en digitale identiteiten.”

Schwab spreekt ook over mensen alsof ze machines zijn die moeten worden geprogrammeerd en geherprogrammeerd volgens het gedrag dat de gezagsdragers graag willen dat ze hebben, waardoor ze gehoorzame slaven worden van de Grote Reset, die een totaal getransformeerde digitale samenleving vertegenwoordigt.

Luister bijvoorbeeld naar Schwab die spreekt over de draadloze verbinding tussen mens en machine, die hij ziet samensmelten tot één hybride identiteit, een soort mensheid 2.0.

Luister nu naar Harari in de video hieronder.

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u4″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);

Rumble(“play”, {“video”:”vqv7hk”,”div”:”rumble_vqv7hk”});

In bovenstaande video beweert Harari, in directe tegenspraak met Gods Woord, dat mensen niet in het bezit zijn van een vrije wil. Noch hebben ze een ziel. Hij suggereert dat er een nieuw wereldwijd bewakingssysteem zal komen als reactie op virale pandemieën, en hoewel dit systeem in eerste instantie als tijdelijk kan worden gezien, zal het “voor onbepaalde tijd worden verlengd”.

Patrick Wood, hoofdredacteur van Technocracy News and Trends, heeft Harari grondig bestudeerd en zegt dat hij miljoenen toegewijde volgelingen heeft.

“Hij is je model transhumanist die denkt dat hij god kan worden,” vertelde Wood me. “Hij is de belangrijkste filosofische adviseur van het World Economic Forum en een van de belangrijkste autoriteiten in WEF-kringen. Ze hangen gewoon aan zijn lippen.”

Het niveau van het kwaad waar we hier mee te maken hebben is zo intens dat de meeste christenen en conservatieven geen idee hebben hoe diep het gaat en eerlijk gezegd moeite zullen hebben het te geloven. Geen enkele politicus zal in staat zijn ons van dit kwaad te redden, alleen Jezus Christus.

Wat ook vermeldenswaard is, is dat Harari niet alleen verbonden is met Schwab. Hij heeft een grote aanhang onder de Westerse elites. Een van Harari’s bewonderaars is Barack Obama, de man die het oor heeft van Joe Biden. Obama heeft Harari zelfs zijn favoriete auteur genoemd.

Het is interessant dat net nu de Amerikaanse petro-dollar het internationaal laat afweten, Biden, als op het juiste moment, vorige week een uitvoerend bevel uitvaardigt waarin hij procureur-generaal Merrick Garland, minister van Financiën Janet Yellen en Fed-voorzitter Jerome Powell oproept om een rapport op te stellen over de creatie van een centrale bank Digitale Valuta.

In zijn uitvoeringsbevel staat dat dit rapport, dat ongetwijfeld al een voorgetekende conclusie heeft, binnen 180 dagen af moet zijn en op Biden’s bureau moet liggen.

Denkt iemand echt dat het idee voor een centraal gecontroleerde digitale munt en de timing voor de creatie ervan van Biden kwam?

Denkt iemand dat dit idee afkomstig is van Merrick Garland, die moeite lijkt te hebben met het beantwoorden van fundamentele vragen tijdens hoorzittingen van de Senaat? Of de oude en afgeleefde Janet Yellen?

Nee.

De reden dat er binnenkort een digitale munt nodig zal zijn, is dat de harde valuta in de vorm van fysiek papier en munten binnenkort uitgefaseerd zullen worden.

En de beslissingen hiertoe worden niet op presidentieel niveau genomen. Het streven naar een wereldwijd digitaal geldsysteem is een zaak van mensen op een veel hoger niveau, de top van internationale bankiers zoals de Rothschilds en anderen wier namen de meesten van ons niet zouden herkennen (Jacques Attali zou één van hen kunnen zijn). De beslissing is genomen en er zal geen houden meer aan zijn, behalve een bovennatuurlijke tussenkomst van God.

Zoals ik al eerder heb gemeld, is alles wat we nu op het wereldtoneel zien gebeuren gericht op de opkomst van twee dingen – de creatie van een digitaal wereldwijd ID-systeem (het zal beginnen als een eenvoudig vaccinpaspoort, maar evolueren tot een universeel erkende, overkoepelende ID) en de creatie van een digitaal wereldwijd geldsysteem. Het Economisch Wereldforum heeft openlijk op beide zaken aangedrongen.

Als deze twee zaken eenmaal zijn ingevoerd – digitaal geld en digitale ID voor alle personen – kunnen de wereldwijde roofdieren doorgaan met het creëren van een echt één-wereld systeem, waarin niets zal gebeuren buiten hun toezicht en controle om. Elke transactie zal worden gecontroleerd. Ze zullen weten wat je gekocht hebt, waar je het gekocht hebt, en hoeveel je betaald hebt.

Het zal niet langer mogelijk zijn iets te kopen of zaken te doen buiten het systeem en zijn alziend oog.

Als aan het eind van het jaar uw aankopen niet overeenkomen met uw inkomen, zult u zich daarvoor moeten verantwoorden.

Als u te veel houdbaar voedsel koopt, te veel benzine of diesel, te veel munitie, te veel alcohol, te veel goud of zilver, zult u zich ook daarvoor moeten verantwoorden.

Misschien laat het systeem je niet eens tot het punt komen waar je ondervraagd moet worden. Misschien zal uw digitale geld, omdat het niet alleen digitaal is, maar ook programmeerbaar, geprogrammeerd worden om automatisch uit te schakelen wanneer u uw quotum bereikt van goederen of diensten waarvan de regering beslist dat het goed voor u is. Dit zal nodig zijn als onderdeel van je totale toegewezen koolstof-voetafdruk die nodig is om de planeet te redden en ook om je sociale credit score binnen het bereik te houden van wat acceptabel is.

Onthoud, alle bedrijven die spullen maken en verkopen zullen meewerken met de regering om dit nieuwe totalitaire systeem op te leggen. Het maakt allemaal deel uit van de Grote Reset en is nodig voor het “grotere goed” van de mensheid, zullen de elites ons vertellen via hun lakeien in de media. We hebben al door Covid gezien hoe de machtigste krachten in de moderne samenleving – grote regering, grote zakenwereld en grote media – in één lijn opereren.

De globale roofdieren weten dat ze deze nieuwe digitale systemen niet kunnen initiëren en integreren tenzij ze ze op hun plaats krijgen op de rug van grote sociale omwentelingen – crises van epische proporties. Harari zei het al: Laat een crisis nooit verloren gaan.

Daarom hebben ze Covid ontketend en daarom ontketenen ze nu een potentiële wereldoorlog.

Denk aan alle gigantische veranderingen die volgden op de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De landkaarten werden na elke oorlog hertekend, het machtsevenwicht werd verschoven van bepaalde natiestaten naar andere natiestaten.

Onder het mom van “eenheid” en broederschap van de mens wordt ook een één-wereld-religie gecreëerd. Tenzij u werkelijk de Here Jezus Christus en Zijn heilig Woord in uw geest en hart gebrand hebt, zult u zich onderwerpen aan dit nieuwe digitale één-wereld-beest-systeem, dat gesteund wordt door de gecompromitteerde kerken van Laodicea.

Het beestenstelsel wordt nu opgebouwd door de Grote Reset.

Maar op een bepaald moment zal het systeem worden overgegeven aan een man, volgens Openbaring 13.

Ik geloof dat sommige van de hierboven genoemde mannen – Obama, Macron, Harari, Attali, en mogelijk een hybride versie van een van hen ondersteund door AI – kandidaten zouden kunnen zijn voor de antichrist.

Als leden van het overblijfsel van ware christelijke gelovigen, weten we dat we ons nooit bij dit systeem kunnen aansluiten. Als we ons ertegen verzetten, worden we een doelwit. Maar God belooft dat Hij ons nooit zal verlaten of in de steek laten!

Bron: LeoHohmann.com


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Een gedachte over “Wie beïnvloedt de beïnvloeders? Maak kennis met de hoofdadviseur van Klaus Schwab”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: