x
x

Maxwell veroordeeld; nu de beroemde DADERS..!?!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Nu Ghislaine Maxwell 20 jaar gevangenisstraf kreeg opgelegd, voor haar rol in de sekshandelring van Jeffrey Epstein, eisen hun slachtoffers nu een onderzoek naar de machtige vrienden van de overleden pedofiel. Er is in dat opzicht nogal wat te verwachten..! Wat te denken van het feit, tijdens haar veroordelingszitting deze week, toen de rechter het boek naar Maxwell voor het verkrijgen van minderjarige meisjes voor Epstein en zijn mysterieuze “klantenlijst” om seksueel te misbruiken, duidelijk meenam in het vonnis..! De 60-jarige Maxwell kreeg deze gevangenisstraf nadat ze vorig jaar was veroordeeld voor meerdere aanklachten wegens sekshandel.

Ghisliane Maxwell radeloos verwees naar haar bijdrage aan de liefdadigheidsorganisatie van Bill en Hillary in 2012, Clinton terwijl hij smeekte om een lichtere straf. In deze wanhopige poging om clementie te krijgen, beweerde Maxwell in gerechtelijke stukken, dat ze toen had geholpen bij het ‘lanceren en ontwikkelen’ van het Clinton Global Initiative. De aanklagers waarschuwden Maxwell echter dat deze informatie niet genoeg was om een deal te sluiten en dat ze de namen van andere medeplichtigen moest noemen.

Prins Andrew als voorbeeld van dadervervolging…
Ghislaine Maxwell weigerde de details van Epsteins machtige klantenlijst te onthullen en dinsdag werd ze door de rechter veroordeeld. In december 2020 smeekte Maxwell een federale rechter om een depositie met intieme details van haar seksleven onder zegel te houden. De advocaat van Maxwell schrijft toen in  een memorandum dat bij de rechtbank werd ingediend, dat deze verklaring/verzoek van Maxwell “vol staat met ‘persoonlijke informatie die zou kunnen leiden tot ergernis of verlegenheid als ze wordt vrijgegeven”.

Advocaten die de slachtoffers van Epstein vertegenwoordigen, dringen er nu bij de Amerikaanse autoriteiten op aan, een onderzoek in te stellen naar de Britse prins Andrew en anderen die met zijn misdaden te maken hebben. Het was de rol van de Engelse prins Andrew in het Epstein-schandaal die leidde tot zijn spectaculaire val uit de gratie.

De 62-jarige hertog heeft zich inmiddels grotendeels uit het openbare leven teruggetrokken sinds hij eerder dit jaar een minnelijke schikking van US$ 16 miljoen trof met zijn verkrachtingsaanklaagster Virginia Roberts Giuffre. Giuffre beweerde dat ze als minderjarige werd verhandeld door Epstein, zodat ze seksueel misbruikt kon worden door Andrew. Advocaten van Epstein en Maxwell’s slachtoffers noemden Andrew specifiek en eisten dat de FBI een onderzoek instelt naar de prins.

In een toespraak buiten de federale rechtbank van New York zei Lisa Bloom, die verschillende slachtoffers van Epstein vertegenwoordigt: “We roepen de FBI op om prins Andrew volledig te onderzoeken. De civiele zaak van Virginia Giuffre zou slechts het begin moeten zijn. Iedereen die in verband wordt gebracht met Epstein en Maxwell moet zorgvuldig worden onderzocht.”

Het Amerikaanse systeem om via privaatrecht de overheid of personen te dagvaarden en tot daden te dwingen, op straffe van dwangsommen, zal ongetwijfeld grote druk leggen op de daders van de seksuele misdrijven tegen de, door Maxwell geronselde minderjarigen. Spencer Kuvin, die verschillende slachtoffers van Epstein en Maxwell vertegenwoordigt, zei toen tegen de Engelse Daily Mirror:

“Uiteraard is Andrew een van de doelwitten die ze zullen onderzoeken. Hij moet zich zeker zorgen maken, maar… als hij niets verkeerd heeft gedaan, kom dan naar voren en vertel het volledige verhaal aan de FBI, niet aan de media.”

Gevraagd naar anderen die mogelijk banden hebben met Maxwell en Epstein, voegt Brad Edwards toe: “Laten we hopen dat zij het volgende doelwit zijn. Als het aan ons ligt, als wij er iets mee te maken gaan krijgen, zullen zij dat doelwit zijn.”

En er liggen nogal wat heftige verklaringen, die niet kunnen worden genegeerd..!
Natuurlijk kan de Amerikaanse rechtsgang dit hele verhaal niet hierbij laten. De zaak met prins Andrew bewijst dat dit mogelijk is voor privé-personen/slachtoffers. Maar getuige de heftige verklaringen van andere getuigen/slachtoffers, zou het een schande zijn, als de Openbare Aanklagers/Officieren van Justitie, deze zaken zouden negeren. Kijk eens naar 2 van de slachtofferverklaringen. Allereerst Elizabeth Stein, een slachtoffer van Epstein en Maxwell. Zij las een krachtige verklaring voor in de rechtbank:

“In één geval namen ze me mee naar Florida, drongen erop aan dat ik langer bleef dan gepland, waardoor ik mijn werk miste en ontslagen werd. Gebruikmakend van deze nieuwe kwetsbaarheid, begonnen ze me te verhandelen aan hun vrienden. Tegen die tijd zat ik in de val. In een periode van drie jaar ben ik ontelbare keren aangerand, verkracht en verhandeld in New York en Florida. Op een gegeven moment raakte ik zwanger (van wie weet ik niet) en heb ik de baby laten aborteren.

Sarah Ransome en Elizabeth Stein onlangs, bij een bezoek aan de rechtbank

Er gebeurden dingen die zo traumatiserend waren dat ik er tot op de dag van vandaag niet over kan praten; ik heb niet eens de woordenschat om ze te beschrijven. Toen ik aankwam, vertelde de hotel conciërge me dat mevrouw Maxwell in de bar was en wilde dat ik iemand zou ontmoeten. Het was Jeffrey Epstein.

Die nacht in het hotel was de eerste van vele keren dat ze me seksueel misbruikten. In de meest letterlijke zin van het woord, maakten Epstein en Maxwell me doodsbang. Ze vertelden me dat als ik het iemand zou vertellen, niemand me zou geloven en als ze het wel zouden doen, ze mij en de mensen die het dichtst bij me stonden zouden vermoorden; ik geloofde hen.

Ooit was ik slim, leuk, extravert en aardig en ik hield van het leven en mensen vonden het fijn om bij me te zijn. Nadat ik Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell had ontmoet, voelde het alsof iemand het licht van mijn ziel had uitgedaan.

De verklaring van slachtoffer Sarah Ransome:

“Gedurende de volgende zeven tot acht maanden werd ik, tegen mijn wil, niets meer dan een menselijk seksspeeltje met een hartslag en ziel voor het vermaak van Epstein, Maxwell, en anderen. Soms werd ik meerdere keren per dag onderworpen aan seksuele predatie, zowel in zijn New Yorkse landhuis als op zijn privé-eiland St. Little James op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Bij een bezoek aan het eiland werden de seksuele eisen, vernedering en vernedering zo verschrikkelijk dat ik probeerde te ontsnappen door van een klif in het door haaien geteisterde water te springen, maar ik werd betrapt door Maxwell en zijn gezelschap vlak voordat ik sprong. Op dat moment leek de extreem riskante ontsnapping aantrekkelijker dan nog een keer verkracht te worden.”

* * *

Source: wanttoknow.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: