x
X

Rusland sancties:
‘Wij zijn ZELF de sukkels die eronder lijden’..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Het is werkelijk van een kleuterschool-niveau.. We snappen er niets van. De maatregelen die door al die ‘politieke knappe koppen’ zijn bedacht om Rusland te straffen, werken 100% averechts..!! Wij zijn zélf de sukkels die lijden onder deze sancties, want de Russen merken er NIETS VAN..! Kijk naar deze reportage van het NPO-programma ‘EenVandaag’ en huiver.. Zóveel domheid hebben wij zelden waargenomen.. McDonalds is weg uit Rusland en enkele weken later is alleen de naam weg, maar gaat de fast-food-keten gewoon verder onder Russische naam. Of McDonalds daar achter zit, wordt niet verteld, maar dat zal zeer waarschijnlijk niet..

De prijzen van gas & olie gaan door het dak en wie profiteert..? Rusland en Vladimir Poetin lachen in hun vuistje. De afzet (aantal) vermindert maar de omzet (geld) stijgt.. China ziet zijn kans schoon en vult bestaande contracten aan, met nieuwe orders voor olie en gas.. (Kijk HIER op de site naar het China-Ruslandverhaal en de enorme contracten van China naar Rusland). Wie zijn de enigen die lijden..?? Het Europese volk..

En hoe hypocriet zijn we eigenlijk allemaal..? We lopen elkaar emotioneel te ‘bevruchten’ met het ‘Oekraïne-gevoel’ en weten rationeel niet eens meer waar we mee bezig zijn..! Toen de Amerikanen op VALSE GRONDEN Irak binnen vielen en de olie aldaar stalen en verkochtten, hebben wij toen verdomd om olie uit Irak te kopen..? Maar wat schieten we er allemaal überhaupt mee op..? We hangen aan een levens-pijplijn voor gas en olie met Rusland en wat doen we? De idiotie ten top. Maar kijk even naar deze reportage over de ‘efficiency van de ban tegen Rusland’..

Wellicht ben jij van mening, dat het allemaal ánders zit, en Rusland wel degelijk lijdt en opzij geschoven moet worden, voor haar ‘militaire operatie’ in Oekraïne.. Laat hieronder gewoon je mening horen.. Wij zijn even het spoor méér dan bijster over de fundamentele dwaling rondom deze boycot van Rusland.. De enigen die we aan het pootje-haken zijn, zijn WIJ-ZELF..!!

Source: wanttoknow.nl

Een gedachte over “Rusland sancties: ‘Wij zijn de sukkels die eronder lijden’..!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: