– De mensheid zal objecten in de ruimte vinden,
hier naar toe gezonden, door de ‘Toekijkers’ –

Nostradamus (1503 -1566),
apotheker en helderziende

X
x

UFO’s bij het ISS: bijna dagelijkse kost..!!

2022 © WantToKnow.nl/be
x

Met al hetgeen op Aarde gebeurt, worden we afgeleid van ‘elders’. Niet alleen van elders op Aarde, maar ook ‘elders in de ruimte’.. Wellicht weet je dat iedereen de 24-uurs live feed van het internationale ruimtestation (ISS) kan bekijken en altijd beschikbaar voor nieuwsgierige mensen die hem willen bekijken. Door de beschikbaarheid van de videobeelden voor het grote publiek, maar vooral voor de duizenden mensen die 24 uur per dag en 7 dagen per week naar de ISS-cam zitten, liggen of staan te kijken, zijn er van tijd tot tijd -om het voorzichtig te zeggen- verbazingwekkende beelden opgedoken waarop mysterieuze activiteiten te zien zijn.

De hoge resolutiebeelden helpen natuurlijk geweldig met het vastleggen van deze bizarre fenomenen. Er is inmiddels een hele file op te bouwen, met beelden van deze aard, die vanuit het ISS zijn gemaakt. We reiken je, om een lang verhaal kort te maken, gewoon maar even wat beelden aan. Uiteraard bepaal je zélf wat je ziet, of dénkt te zien, maar besef dat het toch écht bizar is wat je daar op die beelden in de ruimte ziet hangen, of voorbij schieten. Zo vlak bij dat ISS.

De mysterieuze ‘Black Knight’-satelliet

Zelden of nooit hoor je hier ook ex-astronauten over, zoals André Kuipers, de Nederlandse gast daar aan boord; hij zag de Aarde zoals maar weinigen haar zagen. Vanuit de ruimte dus. Kuipers werd 2 keer verkozen, in het ISS de wetenschappelijke werkzaamheden te verrichten en verbleef totaal 204 dagen in de ruimte. Ook van hem geen berichten over deze UFO’s, ongeïdentificeerde vliegende objecten. Maar ze zijn er wel degelijk..! Deze mysterieuze ‘verschijningen’ van ruimtevoertuigen zijn écht aan de orde van de dag.

Een indrukwekkend voorbeeld..
Op 29 november 2014 ving de camera van een van de astronauten, die buiten het ISS, het International Space Station, een ruimtewandeling maakten, voor reparaties, het beeld van een UFO die onder het ISS meezweeft. Een zeer indrukwekkende opname in onze ogen. Referentie wordt gemaakt naar het fenomeen ‘Black Knight’, waarover we eerder dit artikel HIER plaatsten. Een nóg -zo mogelijk- meer bizar fenomeen, over een satelliet die niet alleen rond de Aarde zweeft en voor iedereen onbekend is, maar die mogelijk zelfs 10.000 jaar oud is..!!

[embedded content]

In deze opnames zie je duidelijk hetzelfde object dat een soortgelijke beweging maakt, onder het ISS door, zoals in het filmpje hierboven, tijdens een ruimtewandeling.. Het gedrag van het voertuig zou je eenvoudig als ‘observerend’ kunnen betitelen..!

Source: wanttoknow.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: