Monopoly: Een totaal plaatje van " The Great Reset " - Nooit.nl - Real news and journalism

Het nieuws van vandaag, de problemen van morgen…

2/15/22

Nieuws wat aan de aandacht ontsnapte:

Technisch gezien, controleert de GOP [Grand Old Party, bijnaam van de Republikeinse Partij in de USA.] nu de Senaat. Ja, controleer me alsjeblieft op feiten.

Twaalf dagen geleden heeft de gevaxxte zeer eerbiedwaardige Senator Ben Ray Luján (D-N.M.) een zware beroerte gehad. Dit heeft vele implicaties, voor mandaten, voor de uiteindelijke kandidaat voor het Hooggerechtshof, en voor de ruwweg 20 door Biden voorgedragen kandidaten die in de komende weken in aanmerking komen.

Om de een of andere reden werden de politieke implicaties van deze gebeurtenis (laat staan de gezondheidsimplicaties) niet behandeld door de NY Times of de Washington Post. Van geen bijzondere betekenis, denk ik? Niets te zien hier, dus we gaan verder…


Nieuws Nu:
De Canadese premier Justin Trudeau heeft aangekondigd dat hij noodbevoegdheden inroept, die de burgerlijke vrijheden opschorten en uitgebreid politieoptreden toestaan als reactie op landelijke anti-vaccin paspoort protesten geleid door honderden truckers in het centrum van Ottawa.

Ga naar uw favoriete alt. media bron voor meer informatie.

En nu is er dit:

Trudeau belooft bankrekeningen van anti-vaccin demonstranten te bevriezen

Daar heb je het. Nog meer validatie van het blockchain/Ethereum/Bitcoin valuta concept. U denkt dat uw financiële activa veilig zijn? Denk opnieuw. U denkt dat de bedreigingen van het sociale kredietsysteem loos zijn? Denk opnieuw. Uw bankrekening is niet langer veilig.

Blijkbaar is dit het zoveelste voordeel van de nieuwe wereldorde en de grote reset, u gebracht door het totalitaire World Economic Forum dat de heer Trudeau heeft opgeleid en geadviseerd. Alsof de wereldwijde financiële situatie nog niet wankel genoeg was. Ik ken meerdere analisten die al een dreigende financiële ineenstorting voorspelden. Trudeau gedraagt zich als een financiële brandstichter. Maar misschien is dat een kenmerk, geen fout. Zodat we beter terug kunnen bouwen.

En o ja, waarom zijn de jonge leiders in opleiding van het WEF allemaal bereid om buitengewone maatregelen te nemen om universele vaccinatie te eisen? Vraag het voor een vriend.

<de vorige twee alinea’s waren een beetje sarcastisch, voor degenen die het niet “begrepen”>

Laten we dit nog wat verder uitdiepen. Heeft u bijgedragen aan de “give-send-go” of “go fund me” initiatieven om de Canadese truckers te helpen financieren? Dan loop je het risico om als anti-mandaat demonstrant te worden bestempeld en kan in theorie je bankrekening worden bevroren. Als ik voor mezelf spreek, ik heb geschreven ter ondersteuning van de Canadese truckers, video’s opgenomen ter ondersteuning van hen, en ik moet concluderen dat ik morgen mijn geld van mijn eigen bankrekening moet gaan halen. “The Center for Countering Digital Hate” heeft al geprobeerd te pleiten voor het deplatformen en terugvorderen van fondsen die ik heb ontvangen voor mijn schrijven over Substack, dat vervolgens werd opgepikt door The Guardian in wat zeker leest als haatspraak van waar ik zit. Op dat moment werd ik wakker, rook de koffie en zette mijn geld op een andere bankrekening in plaats van die waar Substack op stort.

Maar ik denk dat zelfs dat niet voldoende zal zijn als het WEF en zijn acolieten deze strategie gaan steunen. Tijd voor mij om uit het traditionele banksysteem te stappen, gezien mijn voorliefde voor vrijheid, democratie, het recht op vrije meningsuiting, vreedzaam protest en de Amerikaanse grondwet.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik, zoals hierboven vermeld, rode knipperlichten van vrienden met banden met Wall Street dat de “technicals” zorgen baren over een dreigende financiële implosie. Als dat het geval is, dan gooit Mr. Trudeau napalm op een smeulende brand in het financiële systeem.

Ik vraag nogmaals: zelfs als u bereid zou zijn uw vrijheid om te kiezen op te geven voor een ideaal van “één wereldregering” (en dat ben ik zeker niet), is dit dan de groep figuren aan wie u uw toekomst en die van uw gezin zou toevertrouwen?

Keystone cops is het beeld dat bij me opkomt als ik denk aan hoe deze mensen de afgelopen twee jaar te werk zijn gegaan.


Even wat definities uit de weg ruimen…

Wat is het WEF? Het Wereld Economisch Forum (WEF) is een onafhankelijke internationale organisatie die bedrijfsleiders, politici, academici en andere leiders uit de samenleving bijeenbrengt om de agenda’s op mondiaal, regionaal en industrieel niveau vorm te geven.

De bovenstaande beschrijving is wat men vindt op een eenvoudige zoekmachine, als men eenmaal de bijvoeglijke naamwoorden heeft verwijderd.

Natuurlijk is het veel meer dan dit en hun motieven zijn allesbehalve zuiver. Maar daarover meer in een andere substack.


Wat is de Grote Reset? Op het eerste gezicht is het de naam van de 50e jaarlijkse bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum, gehouden in juni 2020. Het evenement brengt vooraanstaande leiders uit het bedrijfsleven en de politiek bijeen, bijeengeroepen door Charles, Prins van Wales en het WEF, met als thema de wederopbouw van de samenleving en de economie na de COVID-19 pandemie.

De bovenstaande beschrijving is opnieuw wat men vindt op uw gewone zoekmachine en opnieuw zijn de motieven minder dan zuiver. Natuurlijk zullen de meesten van ons beweren dat er veel meer aan de hand is dan dit.

Een alternatief gezichtspunt (niet te vinden “boven de vouw” op de meeste zoekmachines) zou ongeveer zo gaan:

De Grote Reset: Kapitalisme met Chinese kenmerken:
“Een economie met twee lagen, met winstgevende monopolies en de staat aan de top en socialisme voor de meerderheid daaronder”


World Economic Forum’s “Young Global Leaders” Onthuld. Technocratie Nieuws en Trends, door JACOB NORDANGÅRD VIA PHAROS 7 februari 2022.

In 1992 lanceerden Klaus Schwab en het World Economic Forum een programma dat aanvankelijk Global Leaders of Tomorrow heette. In 2004 werd dit programma omgevormd tot het Forum for Young Global Leaders (dat ik behandel in mijn boek The Global Coup D’Etat) – een vijfjarig programma van indoctrinatie in WEF’s principes en doelstellingen. Het doel was – en is – om geschikte toekomstige leiders te vinden voor de opkomende mondiale samenleving. Het programma omvatte vanaf het begin politici, bedrijfsleiders, vorsten, journalisten, artiesten en andere culturele beïnvloeders die op hun gebied hebben uitgeblonken maar nog geen 40 jaar zijn geworden (oorspronkelijk 43 om Angela Merkel te kunnen opnemen). Het is sindsdien uitgegroeid tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van toegewijde leiders met enorme middelen en invloed, die allen werken aan de uitvoering van de technocratische plannen van het World Economic Forum in hun respectieve landen en gebieden.

Het doel is vanaf het begin geweest om “een toekomstgerichte mondiale agenda vast te stellen en te bevorderen, waarbij de nadruk ligt op kwesties op het raakvlak van de openbare en de particuliere sector”. Publiek-private partnerschappen zijn een van de hoekstenen van de filosofie van het World Economic Forum. Dat wil zeggen, een fusie tussen staat en grote bedrijven (ook bekend als corporativisme) met als doel mondiale problemen op een meer “effectieve” manier op te lossen. De keuze van de leiders weerspiegelt duidelijk deze aspiratie…

Het uiteindelijke gevolg van zowel publiek-private partnerschappen als deze doelgebieden is het ontstaan van een grotendeels fascistisch sociaal contract waarin het individu ondergeschikt is geworden aan deze machtige belangen. Nobele doelstellingen om een betere wereld te creëren zijn ook ontvoerd. Dit is vooral duidelijk in de context van het partnerschap tussen het WEF en de VN en de uitvoering van de wereldwijde doelstellingen (Agenda 2030) door de toepassing van de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie.

Dit betekent dat de democratische beginselen en de verdeling van de macht van de 20e eeuw grotendeels volledig zijn ondermijnd en in plaats daarvan zijn vervangen door een nieuwe mondiale klasse die onze gemeenschappelijke toekomst vormgeeft op basis van hun eigen belangen. Dit heeft geleid tot een de facto privatisering van zowel nationale regeringen als internationale organisaties, waar lobbyisten niet langer in de lobby worden gehouden, maar zijn verhuisd naar de zetel van de macht, waar zij beleid vormgeven dat rechtstreeks van invloed is op ons leven. Wat dit betekent, is vooral duidelijk geworden sinds de pandemie in maart 2020 werd uitgeroepen. Daarnaast hebben toonaangevende multinationale ondernemingen voor beleggingsbeheer, zoals BlackRock, onder leiding van de eigen Larry Fink van het World Economic Forum, hun standpunten voortdurend naar voren geschoven.

De Duitse econoom en journalist Ernst Wolff is van mening dat veel van de nationale leiders die zijn opgenomen in het Young Global Leader programma zijn geselecteerd op hun bereidheid om de harde agenda van afsluitingen van de afgelopen jaren uit te voeren zonder vragen te stellen, en dat hun dreigende falen (zoals blijkt uit een groeiende ontevredenheid van de massa’s) zal worden gebruikt als een excuus om een nieuwe vorm van Wereldwijde Regering te creëren waarbij de oude natiestaten grotendeels overbodig worden…

Ik beschouw dit artikel als het begin van een lange reeks artikelen die het WEF zullen ontmaskeren als een corrupte, naar macht en geld hunkerende organisatie die het wereldleiderschap opslokt en corrumpeert. Het zijn wij, het gewone volk, die moeten opstaan en in de weg lopen. In termen van de Amerikaanse politiek, of die van vrijwel elke westerse staat, moet je je nu afvragen welke partij (als er al een is) niet gebonden is aan of eigendom is van de partij van Davos. Want als je begint na te gaan wie de door het WEF opgeleide apparatsjik eigenlijk zijn, dan ontdek je dat de meeste of alle westerse democratieën op de hoogste niveaus zijn geïnfiltreerd door het WEF opgeleide en bezeten “Young Global Leaders”. Deze mensen zijn er niet om uw regering of grondwet te dienen, zij zijn er om de doelen en doelstellingen van het WEF te dienen.

Lees nogmaals het lange citaat hierboven uit het artikel: World Economic Forum’s “Young Global Leaders” Onthuld –


De agenda van het WEF wordt bepaald en aangestuurd door de heer Klaus Schwab [ lees mijn eerdere post “de-familiewaarden-van-klaus-schwab“] Volgens de WEF-website is professor Schwab de oprichter en uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum, de Internationale Organisatie voor Publiek-Private Samenwerking.

Publiek-private samenwerking is in feite een eufemisme voor het samenvoegen van de macht van de staat met de macht van het bedrijfsleven. De uitspraak

“Fascisme zou beter corporatisme genoemd kunnen worden, omdat het de fusie is van staats- en bedrijfsmacht.”

is toegeschreven aan Benito Mussolini, en of die toeschrijving nu correct is of niet, de logica is mijns inziens steekhoudend.

Ik wil alleen maar aantonen dat de leiding van het WEF letterlijk overal ter wereld alumni van het WEF infiltreert om hun agenda uit te voeren. Luister hoe hij hierover spreekt in dit videofragment:

“Ik moet zeggen dan noem ik namen als mevrouw Merkel, zelfs Vladimir Poetin en ga zo maar door zij zijn allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum geweest. Maar waar we nu echt trots op zijn met de jonge generatie zoals premier Trudeau, president van Argentinië en ga zo maar door, is dat we doordringen in de kabinetten… Het is waar in Argentinië en het is nu waar in Frankrijk…” (Klaus Schwab)

WEF, door Howard | 6 jan, 2022 (het citaat hieronder komt uit dit artikel):

Heb je je ooit afgevraagd hoe 190 regeringen in “Lockstep” konden opereren en Lockdowns, sociale distantiëring, Masker Mandaten, Vaccin Mandaten konden afdwingen over een 99,9% overleefbaar “Virus”?

Hun leiders kunnen een van de 1600 zijn die afstudeerden aan Klaus Schwab’s Young Global Leaders School. Schwab werd begeleid door Henry Kissinger. Beroemde afgestudeerden: Bill Gates (Microsoft), Rockefeller Foundation CEO Rajiv Shah, Angela Merkel, Rhodes Scholars Tony Blair (Knight Noble Order of the Garter) en Pete Buttigieg, Nicolas Sarkozy, Emanuel Macron, Viktor Orban (Hongaarse premier), Sebastian Kurz (Oostenrijkse bondskanselier), Jeff “Burning Man” Bezos (Amazon), Jack Ma (Alibaba; CCP Alipay), Richard Branson (Virgin), Peter Thiel (PayPal, Palantir), Leonardo DiCaprio, Anderson Cooper, Bono, Steffi Graf, Tony Hawk, Meghan Rapino, Mark Zuckerberg (Meta), Sergei Brin en Larry Page (Google), Elon Musk (Tesla, Space X, StarLink), Jimmy Wales (Wikipedia), Ashton Kucher, Charlize Theron, Maria Bartiromo (Money Honey), Jacinda (Jason) Ardern, Kirill Dmitriev (Russische directe investeringsfinanciering van Gamaleya Sputnik V) Gavin Newsome, Chelsea Clinton, Bobby Jindal (orkaan Katrina), Tulsi Gabbard. Mentoren: Christine Lagarde, Edomitische koningin Rania van Jordanië, BlackRock Group CEO Larry Fink, Carlyle Group David Rubenstein, Al Gore, Bain & Company’s Orit Gadeish (nam het stokje over van Mitt Romney), Turkse sultan voor het leven Reccip Tayyip Erdogan.

Doel: “Vorm geven aan de toekomst” door de wereldeconomieën in te laten storten en “beter terug te bouwen” om de “Grote Reset” te bewerkstelligen via GESARA (Global Economic Security and Recovery Act)

Uit sommige gegevens blijkt dat het aantal afgestudeerden van het Klaus Schwab-programma eerder 4.500 is dan 1.600 voor de Young Global Leaders School alleen.

Bron:

https://substack.com/profile/49176289-robert-w-malone-md-ms


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: