Advocaat Thomas Renz zegt dat er gerechtelijke vervolging komt voor het meesterbrein van de Covideplandemie die misdaden tegen de mensheid beging.

Zal er ooit gerechtigheid komen voor de plandemische tirannen die misdaden tegen de mensheid hebben begaan, waaronder massamoord? Advocaat Thomas Renz zegt van wel.

In een recent interview op Brighteon Conversations met Mike Adams, de Health Ranger, legde advocaat Thomas Renz uit hoe hij en vele andere advocaten zich klaarmaken om de hamer te laten vallen op diegenen die ons recht op leven, vrijheid en het nastreven van geluk hebben bezoedeld met bijna twee jaar Wuhan coronavirus (Covid-19) fascisme.

Alles, van de lockdowns tot de maskermandaten en nu de “vaccin”-mandaten, zijn criminele activiteiten die bestraft moeten worden. Onder de daders bevinden zich namen als Tony Fauci, Rochelle Walensky, Joe Biden en vele anderen.

“Wij, het volk, hebben altijd de macht,” verklaarde Renz tijdens het interview. “We hebben altijd de macht gehad. We zullen altijd de macht hebben. Geen regering kan regeren zonder de toestemming van hen die ze regeert.”

“Als Wij het Volk staan, maakt het niet uit hoe corrupt ze zijn, want … als genoeg van ons opstaan en zeggen: ‘Het spijt me, we accepteren dit niet, we veranderen dit,’ dan zal het veranderen.”

https://www.brighteon.com/f596cc8b-4b52-4152-92cb-39dadc552833

Deze video komt van het kanaal Health Ranger Report op Brighteon.com.

Dit is geen nieuwe informatie

Renz luidt al maanden de noodklok over hoe de plandemie een fraude is in termen van de angst en manipulatie eromheen.

Zeker, mensen worden ziek. Maar is de reactie van de overheid gerechtvaardigd? Nauwelijks. Keer op keer heeft de wetenschap aangetoond dat de “remedies” die de regering heeft voorgesteld om “de curve af te vlakken” gericht zijn op controle, niet op gezondheid.

En zelfs al zouden ze de gezondheid bevorderen, dan nog kunnen deze ongrondwettelijke maatregelen niet tegen hun wil aan mensen worden opgedrongen, vooral niet als ze dodelijke bijwerkingen hebben, zoals in het geval van de spuiten.

Op dit moment lijden overal mensen die een injectie hebben gekregen aan zaken als VAIDS (vaccine-induced AIDS). Sommigen van hen ontwikkelen ook kanker als gevolg van de dodelijke spike-eiwitten die hun lichaam hebben overspoeld.

Dit zijn oorlogsmisdaden, want in de strijd om “covid” uit te roeien, dwong de regering mensen die geen andere optie hadden om zich te laten inenten om bijvoorbeeld hun baan te behouden.

“Dit is dus een doofpotaffaire, fraude en leugen”, zegt Renz over hoe de regering nu probeert te verhullen hoeveel gewonden en doden er werkelijk zijn gevallen door de injecties.

Het is een hoogst ongelukkige situatie voor diegenen die ten prooi vielen aan de programmering, of die het gevoel hadden dat ze geen andere keus hadden dan deze injecties te nemen. Het is voor deze mensen dat Renz en zijn medestanders strijden voor gerechtigheid, en om te proberen te voorkomen dat dit soort travestie ooit nog gebeurt.

“Ik denk dat er heel veel mensen zijn – en ik denk dat er sprake is van medeplichtigheid – ik denk dat als je iets in de doofpot stopt, er sprake is van aansprakelijkheid,” zegt Renz over hoe het nu verder moet.

“Ik denk dat de media, Big Tech, ja, er is aansprakelijkheid en wat denk je: we komen voor jou. Het kan even duren voordat het zover is, maar we hebben miljoenen mensen die levenslang gezondheidsproblemen zullen krijgen en vroegtijdig zullen sterven, en ik denk dat zij en hun families heel graag zullen zien dat het gebeurt, en we moeten er gewoon voor zorgen dat ze op de hoogte zijn.”

Adams is het daarmee eens. Hij ziet een tijd voor zich waarin elk bedrijf dat heeft geprofiteerd van deze genocide zijn bezittingen in beslag neemt, en dat ook elke directeur, elke manager en elke CEO van elk bedrijf dat hiervan heeft geprofiteerd zijn bezittingen in beslag neemt.

Om meer te weten te komen over hoe u Renz kunt helpen, kunt u zijn website bezoeken.

Meer van het laatste nieuws over de pandemie is te vinden op Pandemic.news.

  • Bron: Etan Huff
  • https://www.newstarget.com/author/ethanh

Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: