Vier uitermate intrigerende lezingen hebben we voor je georganiseerd. Kom je ook? Wij staan te popelen, zéker na 2 jaar te hebben ‘stilgestaan’.. Op 22 augustus beginnen we al met een prachtig, krachtig verhaal over jouw kracht.. Namelijk jouw immuunsysteem.. In staat om de heftigste aandoeningen te weerstaan. Maar wat is het feitelijk, hoe werkt het, hoe werkt het niét..? En waarom heeft een goed werkend immuunsysteem de kracht om de vaccins te verslaan? Dr. Pierre Capel komt hoogstpersoonlijk naar Zwaanshoek om je dit verhaal te vertellen en je vragen te beantwoorden.. Je bent van harte uitgenodigd, voor alle 4 lezingen natuurlijk..!

Maar vanzelfsprekend blijft het daar niet bij wat lezingen betreft. Hierboven zie je nog 3 andere markante personen afgebeeld, die acte de présence zullen geven in het najaar. Kijk hieronder en kies je favoriete lezing; boek snel want de reserveringen lopen al. Boek je alle lezingen dan hebben we een mooi voordeel voor je van € 20,- (bijna één lezing gratis dus!).

En natuurlijk gaat het niet alléén over de lezingen; die zijn natuurlijk dé mogelijkheid om weer gelijkgestemden te zien en spreken. Afspraken te maken voor samen-werken. De prachtige locatie in Zwaanshoek -als je er al geweest bent, zul je het kunnen beamen- staat borg voor een heerlijk middag in de nazomer. Wees van harte uitgenodigd en hopelijk TOT ZIENS!

* * *

zondag 22 augustus 2022
14:30 uur (LET OP ANDERE TIJD!)

Jouw fascinerende immuunsysteem!
Verslaat COVID én het vaccin..!

Prof.dr. Pierre Capel

x

Professor dr. Pierre Capel is emeritus hoogleraar en draagt de wetenschap een warm hart toe; daarbij zijn kennis voor een breed publiek toegankelijk makend. Hij laat je genieten van de wonderlijke wereld van nieuwe inzichten, zoals bijvoorbeeld de kwantum mechanica, waarin de echte werkelijkheid al onze gangbare logica ver te boven gaat. Maar ook kun je je over de schoonheid van de biochemie van gevoelens verbazen. Pierre Capel laat de ‘softe sector’ en de harde wetenschap vloeiend in elkaar overgaan. Een verademing.

De uiterst kritische wijze waarop dr. Pierre Capel de afgelopen 2 jaar, de Covid-19-ontwikkelingen becommentarieerde, hebben hem niet veel vrienden opgeleverd in de ‘main-stream’; zijn visie stond nogal haaks op datgene wat als ‘main-stream’ diende te worden omarmd.. Hij werd genegeerd en geridiculiseerd. Volledig onterecht, want het zijn vooral de al bekende FEITELIJKE onjuistheden, in de ‘gangbare/geaccepteerde’ behandelwijzen van COVID-19, die nu massaal aan het licht komen.

‘Je kunt veel meer dan je denkt’.. Een lezing over ons immuunsysteem. Geen saai verhaal, maar boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Wist jij dat ons immuunsysteem, een krachtpatser is, die ook door onszelf wordt bekrachtigd of.. ondermijnd. Het blijkt dat we vitale levensprocessen zelf kunnen aansturen; de nieuwste wetenschappelijke inzichten maken duidelijk, hoe onze emoties via de hersenen het gebruik van ons DNA aansturen. Zo hebben negatieve emoties een totaal ander effect op ons lichaam dan positieve. Met de nieuwste gen technologie kan nu worden aangetoond dat, bijv. bij eenzaamheid, honderden genen anders worden gebruikt, dan bij een gezond sociaal leven met alle gevolgen van dien.

In onze lichaamscellen worden specifieke genen wisselend aan of uit gezet, afhankelijk van de omstandigheden. Bij stress  wordt het gebruik van vele genen veranderd en bij langdurige stress lijdt dit tot sterk verhoogde kans op ziekten. De oververhitte toestand keert weer terug in de natuurlijke stand en de ziekte-gevoeligheid neemt af en ook de levensverwachting stijgt. Een uiterst boeiende middag, die je aan het denken zal zetten..!

* * *

x

zondag 25 september 2022
14:00 uur

GNM, nieuwe Germaanse Geneeskunde.
FASCINERENDE nieuwe inzichten..!

Joanne Kersten

x

„De Germaanse Geneeskunde is niet alleen een nieuwe zienswijze binnen de geneeskunde,
het staat voor een nieuw bewustzijn. Het is het besef dat ieder organisme
over een onuitputtelijke creativiteit en buitengewone, zelfherstellende vermogens beschikt.
Het is de erkenning dat iedere cel in ons lichaam is toegerust met een biologische wijsheid
die wij delen met alle levende wezens.“

“De tijd is aangebroken om de regie over de eigen gezondheid terug te nemen!
Daar is geen diploma voor nodig.”

De GNM is gebaseerd op de zeer intensieve belevenissen van internist Dr. Ryke Geerd Hamer in 1978. Hij kreeg het schokkende bericht dat zijn zoon was neergeschoten, die enkele maanden later overleed. Korte tijd daarná, werd bij Dr. Hamer de diagnose testiscarcinoom gesteld. Omdat hij voor die tijd nooit ernstig ziek geweest was, vermoedde dr. Hamer onmiddellijk, dat de ontwikkeling van zijn kanker direct gerelateerd zou kunnen zijn aan het tragische verlies van zijn zoon..

Die veronderstelling en zoektocht was de basis voor een levenslange ontdekkingsreis, vol ongelooflijk nieuwe inzichten en zeer woeste reacties uit de gezondheidsindustrie, die hem het werken letterlijk onmogelijk maakte. Vergeefs, want de GNM is bezig met een bijzonder opmerkelijke groei. Alles over dit verhaal en de laatst inzichten van Joanne Kersten. Een uitermate fascinerende middag!

Joanne Kersten groeide op in Canada, waar ze haar liefde voor de natuur en het buitenleven ontwikkelde. In de 70-er jaren studeerde ze verpleegkunde in Amsterdam. en nam kort daarna afscheid van het ziekenhuis, om zich te wijden aan de zoektocht naar een ‘ware en natuurlijke’ genezing. Joanne studeerde en praktiseerde vervolgens de klassieke homeopathie, Jungiaanse psychologie en Antroposofie tijdens het grootbrengen van haar 3 kinderen. Na een nieuwe periode in verpleegkundige setting, werd ze vanaf 2008 eigenaar van een Natuurvoedingswinkel in Kampen en runde deze zaak náást haar verpleegkundige werk. Ze deed daardoor ook veel kennis en ervaring op in biologische voeding en het deelnemen aan seminars voor orthomoleculaire geneeskundige.

Tegelijkertijd, in 2008, kwam ze de German New Medicine (GNM) tegen en is sindsdien, zowel student als docent in de Germaanse Geneeskunde, onder leiding van Caroline Markolin Ph.D. Joanne heeft inmiddels haar winkel verkocht in 2018 om zich volledig aan de GNM te wijden. Vanaf 2015 verzorgt zij lezingen en scholingen in de Germaanse Geneeskunde door het hele land.

* * *

zondag 2 oktober 2022  14:00 uur

De levensmagie van het ‘alledaagse’ water..!

Frank Collaris

x

Frank Collaris met partner Lilly Huis in ’t Veld

Kijk je naar de achtergrond van uitvinder-techneut Frank Collaris, dan zie je een mengeling van nogal wat beroepservaringen.. Maar schijn bedriegt, want voor Frank was het heel duidelijk hoe hij uiteindelijk in de pionierstechniek terecht is gekomen. En dat zonder dat je enige technische opleiding hebt genoten,.! Toen hij werkzaam was in de dienstverlenende horeca, beleefde hij vooral plezier aan het ‘dienstbaar zijn’.. Aan de ‘gasten’. Of zoals Frank het uitdrukt:

Hen een plezierige dag bezorgen, dát was mijn passie. En als technisch ongeschoold autodidact, die zich in deze materie verdiept, zie ik vooral de MOGELIJKHEDEN en niet de onmogelijkheden. Noch de beperkingen, waarmee geschoolden zijn opgevoed..Als natuurliefhebber kan ik intens genieten van lange wandelingen e.d.  Maar ook het aanpakken van ‘natuurlijke’ problemen en uitdagingen, heeft me te pakken, vanuit mijn immense leergierigheid. Dit is écht een passie en vanuit dat vertrekpunt heb ik ooit -vele jaren geleden- een watergascel gebouwd, na het zien van een youtube-filmpje. Dát was de start en daarna ben ik niet meer gestopt..!

Frank Collaris in zijn element; op het land met het testen van een watervitalisatiesysteem

Daarmee zijn alle stappen die Frank Collaris vervolgens maakte, begrijpelijk, vanuit dat gevoel van ‘mensen tot dienst zijn’ . Hij had het dieper uitgeplozen en kwam toen simpel tot de conclusie, dat hij dit met ‘wereldverbeterende, revolutionaire uitvindingen’ wilde gaan doen. Dienstbaar zijn op deze wijze; dát was dé roeping, de wake-up call. .. Inmiddels zijn de uitvindingen die Frank bedacht, vooral op het gebied van water ontstaan. Water blijkt zoveel méér dan een simpel natuurelement. Hier op de site kun je fascinerende verhalen lezen van Ir. Frank Silvis en de vader van de watervitalisatie Viktor Schauberger.

Frank Collaris bedacht watervitalisatie-instrumenten die kunstmesten volledig overbodig maken en gretig door tuinbouwers worden afgenomen. Wij van WantToKnow hebben meermaals ook aanbiedingen gedaan met producten van Frank en partner Lilly. Deze zondagmiddag ga je dus niet alleen een spannend ‘uitvindersverhaal’ beluisteren, maar Frank toont ook praktische systemen, zoals de nieuwste watervitalisatie, waterzuivering. water als lichtbron en water als verwarming.

Kortom: een spannende en praktische middag. Frank Collaris over zijn inzichten, die hun fundament vinden in de, jawel…, kwantummechanica..! De inzichten uit deze natuurkundige wetenschap, blijken dagelijks steeds meer hun praktische, dagelijkse manifestatie te hebben.! Zonder dat wij mensen het goed-en-wel doorhebben, vervult de kwantummechanica steeds meer een hoofdrol ..

 

* * *

zondag 30 oktober 2022  14:00 uur

Klimaatverandering is van alle tijden..!

dr. Ferdinand Meeus

Hoe kun je serieus beweren dat de huidige weerpatronen gebaseerd zijn op klimaatverandering, nota bene veroorzaakt door de mens..? Keiharde feiten die wereldwijd te vinden zijn, in de vorm van historische bewijzen en theoretische berekeningen, tonen aan, dat we volledig RIDICUUL bezig zijn. Één van de wetenschappers die de mensheid terug tracht te brengen tot ‘gezond verstand’ is dr. Ferdinand Meeus (Doctor in de chemie, fotofysica, fotochemie). Hij is IPCC expert reviewer, maar vóór alles klimaat-REALIST. Het blijkt, zoals gezegd, dat klimaatverandering van alle tijden is. Hoe kan het bijvoorbeeld dat ónder het gesmolten ijs van gletsjers restanten worden gevonden van door bevers aangevreten restanten van boomstammen..?

Waar komt dat angstzaaien dan vandaan..? Waarom gebeurt dit? Ferdinand Meeus hanteert vaak humor als het wapen, om de realiteit te schetsen en zware, onjuiste verhalen daarmee te weerleggen. Kom naar deze heel bijzondere middag, met vooral de relativerende, unieke humor van deze wetenschapper. Een middag die we interactief gaan maken, zodat jij jouw vragen en zienswijze met Ferdinand Meeus kunt delen. Een aanrader!

Besef dat deze middag je wereld op z’n kop kan zetten. Ben je er nog steeds vást van overtuigd dat het klimaat fundamenteel verandert, als gevolg van het ingrijpen van de mens..? Of dat wereldwijde klimaat helemaal NIET verandert, doordat een eeuwenlange cyclus van verandering nu ook weer zijn invloed doet gelden..? Waarom krijgt de mens de ‘schuld’ als veroorzaker van een verandering, die wellicht zo natuurlijk is, dat velen er met hun neus overheen zien? Welkom op deze middag, waar humor zeker de rode draad zal zijn.. Boeiend, intrigerend. Laten we ook onze mogelijke dwalingen niet té serieus nemen, zolang we niet wéten dát we verdwaald zijn..!

* * *

Waar worden deze lezingen gehouden?

Quinta Essentia
Spieringweg 913

2136 LK Zwaanshoek (NH)

(klik voor kaartje op logo hieronder)

x

 We vragen een organisatiebijdrage van € 24,- p.p.

BOEK JE ALLE 4 DE LEZINGEN, KRIJG JE 20% KORTING
en betaal je € 80,-
Maak voor deze aanbieding gebruik van onderstaande I-Deal-boeking
Simpel, maak je keuze en doe de betaling
.
We sturen je ommegaand de bevestiging!

LET OP:
Maak je een combinatie van lezingen, bijvoorbeeld voor meerdere personen,
dan komt het totaalbedrag
onderaan vanzelf tevoorschijn, ná je keuze.


Dank voor de moeite..!

Source: wanttoknow.nl

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: