Voor de Aarde en de mensheid is lucht essentieel. Dat zal iedereen begrijpen. Iedereen begrijpt ook, dat de voormalige heersers van de super-parasietenclub er belang bij had om de mensheid zo vermoeid mogelijk te houden. Een uitputtingsoorlog. Werken, eten slapen, iedere dag weer. Niet meer denken, gewoon maar doordoen. Je kostbare tijd verdoen met werken voor een ander en het prepareren en consumeren van voedsel om nieuwe energie te leveren aan die ander. Slapen, opstaan en op naar de volgende fase. Tot je er na gemiddeld een jaar of 70 slavenbestaan dood bij neervalt.

Het afknijpen van zuurstof is met de zogenaamde corona-pandemie ook daadwerkelijk geformaliseerd: muilkorfjes en koffiefilters om een ander niet ziek te maken.


Wat er werkelijk gebeurt

Wie naar de lucht kijkt kan zien dat er iets aan het veranderen is. Schilderachtige taferelen en nooit vertoonde wolkenformaties. Wie de zonsondergang gadeslaat kan ook zien dat het kleurenpalet vergeleken met vroeger is veranderd. Uiteraard zal dit door de macht worden gebracht als een “natuurverschijnsel” en in het mooiste geval wegens “klimaatverandering” en “stikstofoverlast’. Complotdenkers zullen het wijten aan chemtrails en weermanipulatie. Wij, hier op de redactie zijn er eerlijk in: we weten het niet. We hebben allang geaccepteerd dat we eigenlijk NIETS weten. Dat geeft ons DUS de vrijheid er iets van te vinden en op te schrijven wat we maar willen. Misschien krijgen we ooit nog eens gelijk…..

De ZON transformeert de energie van de BRON in lichtcodes. Moeder Aarde is de bakermat van ons bestaan en zet die codes om in leven. Het is een papa-mama systeem in het groot.

 • De ZON laadt de luchtdeeltjes met elektriciteit en zo ontstaat de Aether;
 • Lucht zal glinsteren in het zonlicht als de atmosfeer is gezuiverd van alle ongerechtigheden;
 • Diep ademhalen bijvoorbeeld, het is essentieel om energie te genereren;
 • Electrische energie heeft een positief effect op de mineralen in ons lichaam;
 • De transformatoren rond elektriciteitscentrales en verdeelstations creëren elektriciteit;
 • Deze elektriciteit komt uit de Aether, kost niets, wordt in het netwerk gebracht en duur verkocht;
 • Slechts de top van de parasietencultus weet dit;
 • Andere installaties die in de toekomst elektriciteit gaan leveren zijn mega constructies als de grensmuur in de Verenigde Staten, wereldwijd de 4G en 5G masten, te realiseren door een simpele druk op de knop;
 • Verder zullen hoogbouw Tesla coils in combinatie met water en perpetuum mobile stroom opwekken.

Uiteraard zal dit van alle kanten worden ontkend, bestreden, belachelijk gemaakt en misschien zelfs tot rechtsvervolging leiden. Immers: complotdenkers zijn levensgevaarlijk voor de “elite” omdat ze de mensheid wel eens zouden kunnen aanzetten tot logisch nadenken. Wat hier nu nog denkt de macht te hebben weet dit zelf niet eens. Het is echter bestaansbedreigend voor alle kartels en overheden. Als de enrgie gratis wordt, stort vrijwel het gehele circus met donderend geraas in elkaar. De geldpersen zijn al piepend en krakend tot stilstand gekomen. Dat is de reden voor het aanjagen van een kunstmatige inflatie met als effect dat de belastinginkomsten worden opgekrikt. Zoveel mogelijk ALLES duurder maken tot het onbetaalbaar wordt. Catastrofes creëren, hongersnoden, pandemieën en oorlogen, de oude formule. Krampachtig en onder bruut wapengeweld wordt getracht de boel overeind te houden, tevergeefs.

Zij zullen vallen.

(Visited 16 times, 1 visits today)
3 gedachte over “Vrije Energie uit de lucht, het is er al. Maar dat gaan ze ons nooit vrijwillig vertellen.”
 1. Nu heb ik het een en ander bestudeerd aangaande energie en met name de Aetherkracht. Maar wat over de Aether bekend is, is beroerd weinig terwijl rond de eeuwwisseling er veel over is geschreven. Dit is door toedoen van de vrijmetselaarhorde effectief van het ‘wetenschappelijke palet’ gewist want het gevaarlijk dichtbij de waarheid. O.a. Albert Einstein heeft veel gedaan om dit fenomeen weg te moffelen nadat Isaak Newton dit al eerder deed. De bollebozenbluf is er debet aan geweest dat dit fenomeen is weggezwegen. Onterecht want wie de onbetreden paden durft te bewandelen komt op bevindingen die ruimte geven aan speculaties die de aanzet zouden kunnen zijn voor nieuwe feiten. Ik ben mij bewust van het zweverige gehalte van de zin hiervoor maar het is de vrijheid die ik mij gun. Ten eerste geloof ik in een centrale zon van waaruit de vectoriële initiële Aetherkracht voortkomt en die zich voortplant in alle richtingen waaronder de ster, de Zon. De Zon is als een scherm die de energie/kracht omzet in een veelvoud van straling waaronder het door ons zichtbare en naar o.a. de Aarde uitstraalt. Ook de Aarde wordt direct getroffen door een enorme hoeveelheid en door het materiële gehalte deze de energie kan omzetten in de reeds aanwezige stoffen. Dat is ook de reden waardoor de omvong van de planeet jaarlijks met ±20 cm toeneemt. Dat verklaard tevens de afstand tussen de Aardschollen die ook toeneemt. De troggen tussen de continenten zijn de scheuren die zijn ontstaan door de expansie, vergelijkbaar met de gescheurde korst van een cake uit de oven. Deze stralingskracht dringt ook door tot de kern van de Aarde en zorgt daar voor de aanmaak van stoffen zoals magma, olie en gas. Vergeet de beschrijving van ‘fossiel’. Het geheel voltrekt zich volgens de wetmatigheid van de frequentieeigenschappen van alle stoffen volgens de theoriën van Walter Russel. Daarmee is tevens de ‘zwaartekracht’ verklaard. Ook doet zich de eigenschap voor dat volgens de natuurwetten er een kringloopsysteem werkzaam is die de aggregatie toestanden van energievormen uiteindelijk doet terugkeren naar de oervorm, de Aether. Het licht dan ook voor de hand dat het magnetisme en de elektriciteit, wat verwanten van elkaar zijn, de sleutel is tot het vormen van bruikbare energie om de vrijheid vorm te geven.

 2. De transformatoren rond elektriciteitscentrales en verdeelstations creëren elektriciteit;
  Correct! (niet ‘rond’ maar OK)
  Deze elektriciteit komt uit de Aether, kost niets, wordt in het netwerk gebracht en duur verkocht;
  Nee die wordt wordt opgewekt met fossiele brandstoffen/zonne-energie/kernenergie/waterkracht (wat uiteindelijk ook weer zonnenergie is)
  Slechts de top van de parasietencultus weet dit;
  ?
  Andere installaties die in de toekomst elektriciteit gaan leveren zijn mega constructies als de grensmuur in de Verenigde Staten, wereldwijd de 4G en 5G masten, te realiseren door een simpele druk op de knop;
  Ja , lastig dit
  ?
  Verder zullen hoogbouw Tesla coils in combinatie met water en perpetuum mobile stroom opwekken.
  OK, tesla coils. die ‘genereren’ geen energie. Ze kunnen het slechts overdragen. Dus hoe je hiermee (met behulp van water ?) energie kunt opwekken is een raadsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: