Alle wegen leiden naar Rome.

Onlangs heeft het Vaticaan een herdenkingsmunt van € 20 uitgegeven waaruit blijkt dat deze uitdrukking nog steeds geldt. De kwaadaardigheid van de roomse kerk kent geen grenzen. Deze cultus is sinds eeuwen de executeur testamentair van een duistere macht die het angstwapen hoog in het vaandel heeft.

Het Vaticaan is een belangrijk symbool van het zogenaamde christendom. Wij zijn vandaag de dag zo gewend aan de naam dat we er nauwelijks over nadenken hoe het Vaticaan aan zijn naam komt.

De waarheid is dat de naam Vaticaan noch Latijn noch Grieks is en evenmin kan worden teruggevoerd op de Bijbel. Het woord dat wij associëren met de Kerk is nauw verbonden met de Etruskische godin Vatika. Dit gehoornde verschijnsel wordt als volgt afgebeeld:

De Etruskische literatuur en mythologie zijn verloren gegaan, mede als gevolg van actieve destructie door de rooms-katholieke secte in Rome, maar we weten dat de bewaakster van deze necropolis de Etruskische godin Vatika (soms gespeld als Vatica) was. Zij was de godin van de onderwereld.

(Visited 17 times, 1 visits today)
2 gedachte over “Vaticaan, symbool van de onderwereld.”
  1. God wat ben ik blij dat ik nu al meer dan 15 jaar geleden finaal afscheid genomen heb van dat smerige slangennest. Ik ben nog niet ‘ontdoopt’ maar wil dit gaan doen door mijzelf opnieuw te dopen op de baptistische manier, volwassen en wilsbekwaam. Weg met die smeerlapperij.

  2. Tja, religie is en blijft geloven! Sommige mensen hebben er baat bij en veranderen radicaal naar de positieve kant. Ik heb op zijn minst drie personen in mijn kennissen kring die door “geloof” weer terug op de rails zijn gekomen. Een ervan was een joodse man die de weg behoorlijk kwijt was, op 45 jarige leeftijd heeft hij het joodse geloof opgepakt, zich erin verdiept en het was wonderlijk om te zien hoe die man veranderde! Ik ben met hem mee geweest in de synagoge en ik moet zeggen, het had wel iets. Zelf ben ik een “ongelovige”. Maar een èchte atheist ben ik ook niet. Er is meer, véél meer tussen hemel en aarde. Alle religien hebben één ding gemeen en dat is dat zij en alleen zij het ware geloof aanhangen! En vergeet de inkomsten niet! Oef. De bijbel is best wel een naar boek, doodslag, verkrachting, jaloezie, incest en pedofilie van begin tot eind! Bah en dat voorlezen aan kinderen?
    Als de mens een experiment was dan is deze duidelijk mislukt en dient het beeindigd te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: