De gevolgen van groepsdruk en gemankeerd denkvermogen als gevolg van continue propaganda, fout onderwijs en dito strafrechtsysteem. Het IQ of een hoge opleiding maakt geen onderscheid des persoons.

Griezelig slimme psyop zet onze eigen verdedigingsmechanismen tegen ons op

En voorkomt dat de gevaccineerden het licht zien omdat het te pijnlijk is

Door: Meryll Nass

Meryl Nass is een arts en onderzoeker die bewees dat ’s werelds grootste miltvuurepidemie te wijten was aan biologische oorlogsvoering. Ze onthulde de gevaren van het antrax vaccin. Haar licentie werd ingetrokken wegens het voorschrijven van COVID medicatie en het verspreiden van ‘misinformatie’.

1. Meerdere artikelen suggereren nu dat COVID-mRNA-vaccins niet alleen de immuniteit tegen COVID aantasten, maar ook de immuniteit en immuunsurveillance in het algemeen.

De implicatie is dat de vaxxed vatbaarder zijn voor een verscheidenheid aan infecties, en misschien ook voor kanker.  Immuunsurveillance is wat kankercellen identificeert en doodt voordat ze zich kunnen vermenigvuldigen.

Je bent dus gevaccineerd.  De implicaties van deze informatie zijn te beangstigend om in het bewustzijn te worden toegelaten.  Je hebt de externe censuur niet nodig om deze kennis te onderdrukken; je doet het automatisch met je eigen ingebouwde verdedigingsmechanismen.

2. Uit gegevens uit meerdere landen blijkt nu dat alle sterfte door alle oorzaken met uitzondering van ouderdom  hoger zijn bij de gevaccineerden.

Dit is net zo beangstigend, zo niet meer, dan een verhoogd risico op ernstige infecties en kanker.  Je ontkent en/of onderdrukt deze informatie, omdat het simpelweg niet waar kan zijn.

3. U heeft uw kind laten vaccineren.  Dit kan hun vruchtbaarheid hebben aangetast, het risico op kanker hebben verhoogd, enz. enz. enz.

Van alle stukjes informatie die absoluut niet in je bewustzijn kunnen worden toegelaten, laat staan openlijk in beleefd gezelschap kunnen worden besproken, overtreft deze alles.  U zult dus gewoon weigeren om het te vermelden.  Vrienden wier gesprekken in deze richting afdwalen, moeten worden uitgewist.  Eisen dat alle familieleden en vrienden worden gevaccineerd, beschermt je tegen degenen voor wie deze discussie niet de existentiële en oncontroleerbare pijn veroorzaakt die dat wel doet voor de gevaccineerden.

En Voila – je hebt een gecontroleerde en gekoeioneerde bevolking die haar eigen gedachtenpolitie is geworden.


https://rumble.com/v1ewpgh-vaxxed-ii-vaxxed-2.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: