Nogmaals maak ik duidelijk dat wij, Burgers het heft in handen hebben gekregen, maar er niet mee om weten te gaan omdat het zo verschrikkelijk is wat ons wordt aangedaan.

Aan het WEF-regime en Personeelsvereniging.

Ik wil dat u stopt met “regeren” door te doen alsof u hier geldige wetten handhaaft omdat u rechtmatig zou zijn gekozen.

De “regering” is een ongekozen staatshoofd en zijn ministers. De “|Personeelsvereniging” bestaat uit werknemers die de eed op de bevolking hebben afgezworen.

U kunt niet “regeren”. U voert slechts opdrachten van buitenlandse entiteiten uit. Landverraad.

U bent niet gekozen en door de bevolking aangesteld. Hoogverraad.

Het enige grondwetsartikel van dit land is het discriminatieverbod. U doet niet anders dan dit verbod met grote minachting voor democratie en volksbelang met voeten te treden. Halsmisdaad.

Door de SHAEF wetten van het bezettingsrecht te negeren riskeert u grote sancties. Het Nederlandse grondgebied is sinds 5 mei 1945 onder gezag van SHAEF gesteld en dat is tot op de huidige dag niet veranderd.

Omdat uw particuliere beveiligingsdienst nu met scherp begint te schieten op ongewapende Burgers, dient u deze dienst ( “Politie”) te ontwapenen en uit te leveren aan het SHAEF opperbevel, bij gebreke waarvan u opdrachtgever tot moord bent. U begrijpt inmiddels heel goed dat uw onrechtmatig verkregen termijn hiermee is opgehouden, afgezien van de status van onwettigheid en het deelnemen aan een criminele organisatie.

Het grondgebied Nederland is onderdeel van Duitsland en staat onder OORLOGSRECHT.

Hier geldt uitsluitend SHAEF wetgeving.

Het Opperbevel is gerechtigd om u (WEF-regime) en uw collaborerende Personeelsvereniging (Staten Generaal) te arresteren en eventueel naar een Tribunaal te geleiden. Daarmee heeft u alle rechten verspeeld, bent geen staatsburger meer en wordt u voor uw daden – al of niet in opdracht – persoonlijk verantwoordelijk gesteld.

De Nederlandse bevolking is uw machinaties van de rechtsstaat meer dan zat en ik wil dat u stopt met hier uw toneelstukje nog verder voort te zetten.

Uw ultieme opdrachtgevers zijn het heelal ingeschoten en zullen nimmer meer in onze levenssfeer verschijnen. Wij zijn bevrijd, alleen u wenst dit niet te accepteren, omdat u nog steeds denkt de onwetende (lees: dom gecultiveerde) bevolking met uw wetgeving en lockdowns de stuipen op het lijf te kunnen jagen. Naar schatting 51% van de mensen op het grondgebied, de inwoners en eigenaren, heeft nu in de gaten, dat er iets anders speelt als wat u en de media ze voorliegt, dag in dag uit.

U heeft niet veel tijd meer om de enig juiste beslissing te nemen, voordat de bevolking met behulp van het SHAEF Opperbevel ingrijpt.

De garantie voor een verhoor door een Militair Tribunaal is dan aanzienlijk zo niet helemaal afgenomen.

Wij voeren de vlag definitief met blauw in top.

U bent verleden tijd, wacht niet af tot het u op bloedige wijze duidelijk wordt gemaakt.

(Visited 493 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: