Beste lezers!

Wij hebben besloten onze politiek verslaggever op het Binnenhof in het vervolg MISDAADVERSLAGGEVER te noemen, want zo dekt de vlag de lading veel beter. U heeft te maken met een crimineel syndicaat die van u af wil en wel met achterlating van al uw bezittingen.

Kijk om u heen, zie het aan en besef dat er geen andere mogelijkheid meer is, dan zelf de koe bij de hoorns te vatten en de Nederlanders te redden van volledige uitverkoop en slavernij. We zullen de vurige wens van de elite naadloos uitvoeren en hen alles afpakken, opdat zij voor eeuwig en altijd gelukkig zijn.

Een eerste vereiste is om te erkennen dat de STAAT DER NEDERLANDEN slechts een in faillissement verkerende multinationale onderneming is. En dat sinds 4 mei 1945 op het Grondgebied de SHAEF-wetten zijn uitgevaardigd en nooit zijn opgeheven.

Degenen die moeten worden benaderd zijn (1) de 19e President van de Amerikaanse herstelde Republiek van 1776, de (2) Amerikaanse ambassadeur van Nederland, de (3) opperbevelhebber van de wettige Amerikaanse strijdkrachten en hoeder van het kernarsenaal en de (4) Amerikaanse bevelhebber van de SHAEF c.q. SHAPE troepen in Europa en Noord Afrika te Stuttgart. Als de inwoners van het Grondgebied hierom verzoeken worden de Nationale Polizei, de Marechausse en andere para-militaire eenheden ontwapend en onder huisarrest geplaatst. Het Ministerie van Defensie zal na grondige top-down zuivering ressorteren onder de Amerikaanse opperbevelhebber generaal Cavoli in Stuttgart.

Een Hoge Commissaris zal worden benoemd met als eerste prioriteit het afpalen van het gebied van de STAAT DER NEDERLANDEN en het aanwijzen van een curator teneinde het faillissement af te wikkelen, het benoemen van lokale regionale Schouten (sheriffs) met bijbehorende verregaande bevoegdheden en acties te ondernemen om nieuwe en rechtmatige verkiezingen voor te bereiden op regionaal niveau.

Alle Nederlanders wordt alsdan opgeroepen in hun erfrecht op te staan en zich als levende erfgenaam bij de Belastingdienst van de STAAT DER NEDERLANDEN te melden met het verzoek hun erfenis af te wikkelen met de curator van de onderneming STAAT.

Het Haegsche Leugen Circus op steroïden is duidelijk als het gaat om het doordrukken van een illegale Agenda, al datgene waar wij nooit voor hebben gekozen wordt ovber ons afgeroepen – denken ze. Ze schrijven het gewoon zelf op. Terwijl 90% van de Nederlanders boven 18 jaar is wijsgemaakt dat je bent gevaccineerd en antistoffen hebt, hebben ze een goedkeuring aangevraagd en gekregen voor iets totaal anders.

Voor degenen die het geen bal interessert: dat maakt u medeplichtig aan deze kardinale leugen. De definitie van “vaccinatie” hebben we er even voor u bijgezocht:

Inenting (ook vaccinatie) is de injectie van een vaccin in het lichaam waardoor het antistoffen zal gaan maken ter voorkoming van een infectieziekte.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Inenting

Maar er wordt door “Verkeer en Waterstaat” – blijkbaar gaat het niet over “gezondheid”- gesproken over een tijdelijke regeling van een “gentherapie” en dat houdt in:

Gentherapie is het inbrengen van genetisch materiaal in (menselijke) cellen in het kader van een geneeskundige behandeling van het eigen DNA.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gentherapie

Iemand die is geïnjecteerd met een DNA-muterend gif, zou verhaal moeten halen, ook al was het het laatste waartoe ze nog in staat zijn. De geïnjecteerden bouwen helemaal geen antistoffen op, zoals de theorie wil. Integendeel, er wordt steeds meer gewaarschuwd voor het fenomeen “VAIDS”, een auto-immuunziekte als gevolg van de gentherapie. Hiermee wordt de natuurlijk aangeboren weerstand langzaam maar zeker gesloopt. De ongevaccineerden zijn absoluut niet veilig. Het opkrikken van de ultra-schadelijke 5G frequenties is de “trigger” voor SARS (Sincere Acute Radiation Syndrome), de stralings- of magnetronziekte die zich op talrijke manieren manifesteert.

De leveranciers van de gentherapie zijn immuun voor rechtsvervolging en de STAAT verlegd eventuele claims naar de belastingbetaler.

Dus al u wordt gevraagd hoeveel mensen er zijn gevaccineerd dan is het simpele antwoord NUL, Zero, NADA, Niemand!

Wie gelooft nog één lettergreep van deze zogenaamde overheid?

Wie waagt het nog de media serieus te nemen?

Wie durft zich nog bij een arts te melden met een gezondheidsprobleem?

U wilt bewijs, dat het niet ging over genezing maar over controle en gehoorzaamheid?

Wat is er duidelijker dan het verbod van genezingsmethoden met HCQ, Zink en Ivermectine ten faveure van een gentherapie? Als er sprake was van een echte pandemie, zou UW overheid dan niet alles in het werk stellen om het “virus” te stoppen en de mensen perspectief te geven weer te herstellen?

Maar dat wil UW overheid niet. U moet doen wat u verteld wordt, u krijgt een herkennings-chip ingespoten, uw DNA wordt onklaar gemaakt, uw natuurlijke weerstand gebroken, uw mentale weerbaarheid gesloopt en uiteindelijk wordt u afgeserveerd als klimaatopwarmende, altijd ziek, zwak en misselijk zijnde nutteloze opvreter.

Denken ze….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: