We weten allemaal nog wel hoe de directeur van het bedrijf RIVM – onderneming van de STAAT – eerst beweert dat beklapjes niet helpen, maar ze later om politieke redenen laat verplichten. Ook vertelt hij doodleuk dat Van Haga helemaal gelijk heeft als die beweert dat de PCVR-test strikt genomen klinkklare volksverlakkerij is. Ook weten we nog, hoe hij de massa een oor aannaait door te beweren dat – terwijl je zo gezond als een vis bent – een ander met een “virus” kunt vermoorden. Jaap vindt zoiets wel grappig:

En uitgerekend deze overbetaalde kwast beweert nu dat ook hetero’s apenpokken kunnen oplopen en dat er 1% kans is dat je er dood aan gaat. Jaap verkoopt alleen maar broodjes aap. Alles gebaseerd op een dood stukkie DNA, wat Pasteur een “virus” noemde, maar nooit heeft aangetoond.

Gelukkig voor Jaap zijn er mensen enorm druk met pogingen om aan te tonen dat er wel degelijk virussen bestaan, door middel van controle experimenten. Kijk naar het interview met Tom Cowan, die uitlegt hoe Dr. Andrew Kaufmann en Dr. Stefan Lanka en hij dat klusje hebben geklaard. Ga er maar eens even voor zitten Jaap! Klik op het plaatje en doe er je voordeel mee:

Eigenlijk moeten we Jaap oppakken en opsluiten, gezien de leugens die hij verkondigt. Hij is constant in zijn eigen zwaard gevallen, zonder een schrammetje op te lopen. Je kunt dan de conclusie trekken, dat hij een man van staal is. Of iemand die gewoon niet bestaat….

Dus wie luistert nog naar zo’n prutser.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: