Eén van de bijwerkingen van de Covid-injecties is gordelroos.

Eén van de meest beproefde technieken om bijwerkingen van injecties te verdoezelen is het bedenken van een nieuwe ziekte veroorzaakt door een nieuw virus. Razend besmettelijk en levensgevaarlijk. Even doordenken, lieve geïnjecteerde mensen! Jullie zijn weer de klos. En er is volgens het RIVM ook al vaccinatie beschikbaar tegen gordelroos, ander etiketje erom en je kunt weer in de rij gaan staan met je mouw opgestroopt. Voor een injectie tegen monkeypos/moneypx/apenvirus/you name it.

Als je met deze gegevens bevredigd bent, lees dan vooral niet verder en wacht op een contractvoorstel van de onderneming RIVM.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gordelroos

Waterpokken bij volwassenen dus.

Hoe de kluit weer wordt belazerd maakt een voorbeeld uit Australië duidelijk. Een fotootje van gordelroos wordt gebruikt als bewijs van het bestaan van apenpokken. Wat een heikneuters.

Ging dat even snel voorbij, deze hoax! Weer geen extra televisiegeld voor randdebiel Paashuis en PCR-test vervalser Koopmans. Leuk geprobeerd, idioten! We zijn benieuwd naar jullie volgende lulverhaaltje.

De bedenker van de bullshit “moneypox” is spoorloos…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet